Chomikowa strucla

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -bozena0727-, 31 grudnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -bozena0727-

-bozena0727- Koneser forum

mam problem z odbiorem tego przedmiotu ilość bombek jest nawet w nadwyżce wszystko jest zrobione rząd chmur zdobyty tylko blokuje brak chomikowej strucli

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

U niektórych Graczy pojawia się błąd uniemożliwiający odebranie tego itemu i trzeba się skontaktować z Pomocą techniczną, która problem rozwiąże:)
    Jeśli grasz w przeglądarce, to bezpośredni link do kontaktu z Pomocą techniczną znajdziesz pod ramką gry. Możesz też kliknąć ikonkę ze znakiem zapytania/wykrzyknikiem w prawym górnym rogu okna gry, a później wskazany strzałką przycisk z wykrzyknikiem (sposób ten działa też jeśli korzystasz z autonomicznego klienta).
    PT.PNG

W zgłoszeniu opisz problem, pamiętając, że wiadomość taka musi zawierać co najmniej 140 znaków. Więcej informacji o tym, jak skontaktować się z PT znajdziesz >>w tym poradniku<<.

Czy chcesz jeszcze o coś zapytać w związku z tym?

3. -bozena0727-

-bozena0727- Koneser forum

Ok napisałam do PT wszystko już mam Dziękuję :)

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Świetnie :D W takim razie pozwolę sobie zamknąć temat, a Tobie życzę miłego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.