chodzi o wiatrak

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jojo212, 1 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jojo212

jojo212 Wielki mistrz forum

mam pytanie co bedzie w tym remontowanym miejscu wiatrak czy cos innego mozna prosic o odpowiedz ale krotka co bedzie ??

2. igor_02

igor_02 Zaawansowany

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

pomagającemu dziekuję.
    jojo212, zgodnie z informacją z poradnika oraz widoczna w grze - Franka odwiedzisz przez NEWSY:
    ScreenHunter_720 Oct. 01 10.08.jpg
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

4. jojo212

ale moje pytanie było inne co bedzie na tym miejscu

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

jojo212, zachęcam do lektury wskazanego przez Gracza poradnika, które tworzone są dla Graczy w celu ułatwienia zrozumienia wprowadzanych zmian, czy eventów, tam znajdziesz informacje, jakie posiadamy w tym temacie.

6. jakleci.wiola26

jakleci.wiola26 Wyjątkowy talent

A nie prościej byłoby napisać, że najzwyczajniej w świecie nie wiecie?;)

ubawpopachy lubi to.
  7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

jakleci.wiola26, zapytam raz jeszcze, mogę jeszcze jakoś pomóc?
    Przypomnę, że to dział pytań, nie dyskusyjny, rozmowy w temacie znajdziesz >>TU<<

8. jakleci.wiola26

Chodziło mi tylko o to, że Twoja odpowiedź na proste pytanie była dość zawoalowana;) Chciałam tylko ją rozjaśnić;)
    Chyba autor wątku powinien się wypowiedzieć, czy uzyskał wyczerpującą odpowiedź

9. jojo212

nie . bo nadal nie wiem czy tam bedzie wiatrak czy cos innego . nie mozna w prosty sposób odpowiedziec . czy na jezyk trzeba brac

10. jakleci.wiola26

No właśnie o to chodzi, że nikt jeszcze nie wie, co tam będzie. A jak już będzie wiadomo to na pewno ukaże się OO

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W związku z Aktualizacją bonusu za codzienne logowanie tak jak jest napisane i pokazane w poradniku:

I na chwilę obecną tylko takimi informacjami dysponujemy. Kiedy otrzymamy nowe informacje odnośnie tego placu budowy to oczywiście jak zawsze zostaną zamieszczone na forum.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

12. jojo212

mozna zamknac . dzieki z góry

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.