Opinie Chmurzaste Tajemnice

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 21 maja 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kluska7070

kluska7070 Młodszy ekspert

widzę że nie odbiegam od reszty , nie rozumiem tego ewentu , kupiłam ze 20 wachlarzy coś wypadło , ale nie wiem w sumie o co w tym chodzi , podejrzewam że o kasę , a poradnik gorszy niż zwykle

2. -Gosinka-

-Gosinka- Młodszy ekspert

Ja też zrobiłam co darmowe, wypadły trzy baloniki, ale z braku proc zbiłam tylko jeden. I na tym koniec. Wolę wolniutko robić wikingów.

3. AngelGina

AngelGina Generał forum

Wyklikałam tylko darmówki, otworzyłam dwa brązowe baloniki, dostałam za nie: 2 skrzynie pd, 5 sn, 3 zośki, 3 lux perfumy, 2 turbo nawozy i 1 sp- szał nagród :D dużo więcej otrzymuję ze skrzynek (i to tylko paru sztuk) zbieranych z pnączy i itemów :)
    Został mi jeden złoty balonik, którego nie mogę otworzyć, brakuje mi na niego dwóch proc, a nie wydam na proce 40 fl, żeby dostać jakieś nagrodowe resztki ;)
    Event z ptakami, motylami, chmurami, czy jak go tam zwał, uważam za ukończony :p

4. klonek68

klonek68 Generał forum

Event zakończony..;), chyba że coś dołożą za darmo...florków nie tykam;)

5. dotas

dotas Stały bywalec

Coś nie taki ten event. Z darmowych wachlarzyków jeden brązowy balonik.
    Nie rozumiem i nie wydam ciężko zarobionych florenów.

hiacynta, AngelGina oraz bogusiania lubią to.