Opinie Chmurzaste Tajemnice

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 21 maja 2026 o 09:03.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Jak znajdę wolną chwilkę, to chętnie zacznę. Zobaczę, czy mi się spodoba. Ale złamanego florka nie wydam. I tym chętniej skończę :)

2. Lunari78

Lunari78 Książę forum

ja odpadam za dużo tego -.-:wuerg:>:(:(

bogusiania, tereska1108 oraz hiacynta lubią to.
  3. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Ha ha ha. Ja też nic z tego nie rozumiem. Znalazłam dwie proce i jednego balonika. A na jakimś polu pojawiły sie ptaki. Nie wiem po co to.

4. WERONII

WERONII Ekspert forum

Czesc jak znależć proce zeby przebić balonik?

bogusiania i hiacynta lubią to.
  5. Yabolek

Yabolek Hrabia forum

Już po wszystkim.
    Zdobyłem jeden balon brązowy poziomu 1. Wachlarzy brak, satelitów brak czyli koniec.
    To by było na tyle przygody z tym gniotem. Nie polecam i przestrzegam florenowych bogaczy. To mogą być najdroższe pikolaki w historii gry.

6. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Szkoda czasu w ogóle tam wchodzić.
    BP dużo wcześniej niż zwykle zbiera hajs na bożonarodzeniowy prezent socjalny dla swoich pracowników.

7. abask

abask Fanatyk forum

Wystrzelałam się i szału nie ma. Kicha [​IMG][/IMG]

8. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Według mnie to jest jakiś egzamin na doktorat w płatnej uczelni prywatnej. Zanim rozpoczęłam od razu zakończyłam. Nie robię.

9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Jakoś nie miałam szczęścia... Wykorzystałam otrzymane na start radary i niczego nie namierzyły. Upatrzyłam sobie jedną chmurkę i kopałam w niej aż do dna i trochę w kolejnej do wyczerpania wachlarzy. Trafił się 1 balonik, którego i tak nie otworzę, bo nie mam procy. Uważam imprezę za zakończoną xD

10. WERONII

WERONII Ekspert forum

Troche dziwny event jak trzeba kupowac proce zeby rozbic baloniki. A brakuje mi 12 proc bo mam do rozbicia 3 zlote baloniki. Zła jestem bo eventow nie robie bo zbieram wszystkiego na dożynki nadazyl sie event w ktorym nie trzeba sadzic to brak proc masakra.

11. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Nie wiem, co się może podobać w tym ewencie, właściwie cały za kasę.

12. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Niezrozumiały, nieciekawy, nietani ....

13. RomulusAdamus

RomulusAdamus Młodszy ekspert

spoko, hodowlany będzie jutro :cry:

14. blondas85

blondas85 Ambasador forum

ja odpuszczam. nie stać mnie żeby floreny wydawać. a tak na marginesie to kiepskie nagrody z jednego balonika 2 super pasza

15. Yabolek

Yabolek Hrabia forum

W tym evencie wygrywa ten, kto się nie da wciągnąć i nie wyda florenów.
    Ja wygrałem:p

16. gradient48

gradient48 Młodszy ekspert

U mnie też już po. Trafione 2 proce i 1 balonik, W ostatecznym rozrachunku zyskałem 1SP, 1SN i 3 farmarki. Niewiele, ale do przodu :)

17. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

To ja trochę tego farta miałam i za darmochę
    tyle tych ,,dobroci,, dostałam :music:bogato tak że... aż szkoda czasu

trzy proce mi zostało tylko nie ma na co ich użyć bo luk bagażowy pusty a ... a Olimp za daleko i nie doniesie :p
    - zastanawiam się po co to było takiego ,,gniota ,, tworzyć i dodatkowym balastem farmę obciążać , gdy mogli zwyczajnie za floreny dać te piccolaki czy
    jakieś inne, ciekawsze nagrody, na które pewnie byłby większy popyt niż na tą ,,zabawę,,

18. jakleci.bozena21

jakleci.bozena21 Koneser forum

Czy ja dobrze rozumie po wyczerpaniu tych darmowych poza zakupem nie ma innej mozliwosci zdobycia/? Zycze twócom miłej zabawy maam swoje pomysły na wydanie swoich florenów

19. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Z darmówek mam dwa baloniki i jedną procę, nawet balonika otworzyć nie mogę xD a żeby cokolwiek wydać ze swoich zasobów na ten event to musiałabym chyba z tych chmur na głowę upaśćxD

20. Karakuliambro

Karakuliambro Książę forum

Chyba nawet szkoda czasu aby zagłębiać się w poradnik dla takich nagród. Na wydanie florenów będą lepsze okazje.