Chmury

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -_-Klaudia-_-, 1 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -_-Klaudia-_-

-_-Klaudia-_- Czeladnik forum

Witam :) mam pytanie, jak wstawić otrzymane rzeczy z eventu "gra w kości" na chmury ? Kiedy naciskam na chmurę przenosi mnie na strone eventu. Otrzymane rzeczy mam wystawione w Ogrodzie Ozdobnym, mam je usunąć żeby były w inwentarzu i wtedy dodać ? :)

2. _Tomek94_

_Tomek94_ Młodszy ekspert

dokładnie tak - itemy muszą być w zakładce z itemami :)

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-_-Klaudia-_-, jeśli przenosi Cię do zadania eventowego oznacza to, że nie skończyłaś części, w której nagrodą są itemy oraz rząd na Pnączu, a itemu należy mieć w pasku, żeby wystawić je na pnączu, jeśli będą na łące otrzymasz informację, iż nie posiadasz tego przedmiotu.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

4. -_-Klaudia-_-

Moze trochę oczywiste pytanie ale wole zapytać ;) czy muszę mieć z tego eventu osiągniete ilość 40stu gier żeby mieć rząd chmur ? Czy bez tego też będę mogła wstawić itemy ? I czy będę mogła wstawić np 3 otrzymane itemy ? czy musze mieć wszystkie zeby dostać pkt z rzędu ?

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-_-Klaudia-_-, musisz wykonać 40 gier, żeby uzyskać dostęp do eventowego rzędu na Pnączu.
    Rząd, żeby dawał punkty/bonus musi być uzupełniony wszystkimi itemami.
    Masz jeszcze jakieś pytanie?

6. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Tak musisz mieć to minimum 40 gier aby otrzymać pnącze

7. -_-Klaudia-_-

Nie mam , i dziękuje za odpowiedź TL_Mouse , _Tomek94_ , agucha31 ;)

8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc. Skoro wszystko jasne temat zamykam i miłego dnia życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.