Opinie Chmara szkodników

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Udało się wytłuc trochę robali i skończyć event.
    Nie powiem, mnie się naprawdę podobało, nawet nie przeszkadzało
    mi jak sobie wszędzie biegały robaczki a drzewa rosły korzeniami do góry
    i inne myki......Uważam że było super.
    Kończącym powodzenie życzę.

2. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Koniec i się udało i Ty też skończysz.

Ale czy warto było......droczyć się z ewentem...

3. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

No i kolejne 2 zagadkowe zagrody Miedz-mam już z tego eventu 6 :D

gretag, AngelGina oraz oset53 lubią to.
  4. aga_09

aga_09 Młodszy ekspert

56/60 brakuje mi 4 packi do końca ewentu. Jak pech to pech. Sieje jeszcze kukurydze i chmiel, bo czasu mało, ale wątpie czy wyleci tyle by skończyć.

gretag lubi to.
  5. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Czekam z utęsknieniem na koniec tego najbardziej porąbanego eventu. Mam nadzieję, że zgodnie z zapowiedzią to szkaradztwo przestanie latać po ekranie i jutro rano można będzie normalnie obsługiwać grę, robić to co mam zaplanowane, bez klikania w te paskudztwa, które blokują czynności, spowalniają grę i wywołują odruchy.......

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Myślałam, że tylko ja zostałam na placu boju .... ze szczurami i innymi szkodnikami.xD
    A nie lepiej wylać kilka zielonych kropelek na uszlachetnioną długorosnącą?
    Ja właśnie tak kończę ten ewent i jestem pewna, że skończę.
    Uszlachetniona cebula z alchemikiem, wodą, nawozem i SN rośnie 32 minuty i jest pewność, że sporo wyleci.:D

gretag i -agax3- lubią to.
  7. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

60/60 zrobione:D;) Godzinę przed końcem eventu ostatni zbior badyla;) Może coś extra wskoczyxD Trzymam kciuki za walczących wciąż z eventem:D;)

julkalulka111 i gretag lubią to.
  8. danabog

danabog Mieszkaniec forum

Ja mam 2 do końca, jadę na słoneczniku, może się uda!!!

gretag i -agax3- lubią to.
  9. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

brakuje mi 6 pacek - za 44 minut zbiór goździka ale tylko z leśnej polany. zobaczymy czy wylecą te brakujące szczurki

gretag lubi to.
  10. kurkawodna25

kurkawodna25 Okazjonalny autor

Pacnęłam trochę tych robaczków i między innymi jako nagroda wypada też taki robaczek. Gdzie go można znaleźć i czy on coś ,,daje,, ? Po evencie podobno zniknie z gry.

gretag lubi to.
  11. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

można go znaleźć w stodole w sekcji "inne"
    nazywa się szkodnik

gretag lubi to.
  12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No dobrze. Przy stanie 50/60 kończę tę nierówną walkę. Nie zamierzam się spinać dla tego eventu. Zresztą z karaluchami i szczurami nikt nie wygra. Przetrwają nawet wojnę atomową to packa wcale im nie zaszkodzi. :)

niki1990 i gretag lubią to.
  13. danabog

danabog Mieszkaniec forum

Udało się, skończyłam, dziękuję Wszystkim za prezenty, pozdrawiam

14. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

No dobra a gdzie ten ostatni item ?? bom zgłupiała nie mogę znaleźć czy jak??

gretag lubi to.
  15. halina54

halina54 Hrabia forum

No i 4 packi braklo do konca.Za malo wypadlo z orzechow.Mowi sie trudno ale mam za to sokoly i z tego sie ciesze

16. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Błąd systemu powinien być w inwentarzu, tam, gdzie wszystkie itemy. Jeśli go tam nie ma i jesteś pewna, że jeszcze nie stoi na którejś łące, odśwież stronę gry.

17. kurkawodna25

kurkawodna25 Okazjonalny autor

dzięki pomponiada....a to powiedz mi jeszcze czy on jest tylko bo jest czy na coś sie przyda;)

18. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

aaaaaaaaaaaaaaa to to :) to toto stoi :) no ale jak błąd to i z mojej strony błąd :) ostatnio czasu mam bardzo mało ok dzięki za odpowiedz

19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Wprawdzie nie jestem pomponiada, ale odpowiem cytatem z Poradnika:
    "Szkodniki nie są do niczego potrzebne, zostaną po evencie wymienione na 5 000 PD, 5 000 SG i 5 000 TPD."

Cały czas się zastanawiam, czy chce mieć ten Błąd systemu na mojej farmie ;)

20. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

zostanie wymieniony po evencie na tpd pd i sg- mnóstwo sianogroszy- całe 5 tysięcy za 1 sztukę ;)

oooo mod zła mnie uprzedziła

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.