Opinie Chmara szkodników

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Podpisuję się. Powinni częściej takie ewenty serwować - okazja na pewno by się znalazła. Przyznaję - dałam się nabrać na jedno, był pewnie niezły ubaw na Forum zanim się zorientowałam. Sama z siebie się śmiałam. Miłego dnia.

2. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Tak było na początku Farmemramy.
    Nie było zapowiedzi,nie było kalendarza,nie było Zgaduli a poradnik ukazywał się wraz ze startem eventu.
    Pamiętam jak się zdziwiłam,ze z pol ,,coś" wypada.I co z tym zrobić? O istnieniu forum nie miałam pojęcia...i dawaliśmy rade.Lepiej,gorzej ale dawaliśmy do tego często gęsto nie kończąc eventow z rożnych przyczyn/za niski poziom,brak dostępu do danej rosliny,zwierzęcia czy produktu/,za mało wypadajek itd.
    Teraz jest tyle udogodnień a i tak panuje wieczne niezadowolenie
    Fragment z historii eventow:D
    Zapewne wielu graczy nie pamięta czasów, gdy do dyspozycji było tylko jedno pole, mniej zwierząt, roślin, płaciło się słono za usunięcie chwastów oraz wszelkich przedmiotów na farmie, farmer nie miał sąsiadów (to mu było nudno ) jedynym miejscem spotkań były cztery targi w mieście. Liczba poziomów była mniejsza (25), przejście jednego zajmowało sporo czasu.
    Ale to już przeszłość, obecnie każdy farmer ma do wyboru 17 sąsiadów, do których może zajrzeć na szklankę soku jabłkowego czy grilla.

Nęcony wciąż nowymi eventami farmer nie ma czasu na nudę, musi zakasać rękawy by obrobić główne pole i dziką łąkę, zaawansowani mają sporo dodatkowej pracy na Bahamaramie, a relaksować może się w ogrodzie ozdobnym wśród trofeów zdobytych w eventach, kupionych lub które otrzymał od dobrych znajomych.

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Event zakończony. Dziękujemy za wszystkie Wasze opinie, wątek zamykam i archiwiuje.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.