Opinie Chmara szkodników

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No to mam błąd systemu. xDxDxD

Kosztował mnie 86 zielonych kropelek, które dały 60 szczurów.:pxD

2. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Ja waśnie przywitałam rudziki :)

dotikampo, -agax3- oraz siedem_dni lubią to.
  3. ANETA111

ANETA111 Mieszkaniec forum

no i skończyłam , ale musiałam zużyć 45 sztuk super nawozu i odpalić kasztanka ale mam koniec hahahahaha

dotikampo i siedem_dni lubią to.
  4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Posty "wypadajkowe" usunęłam, bo przecież wszyscy wiemy, że na nie jest specjalne miejsce. O, tutaj: Przedmioty eventowe.

siedem_dni lubi to.
  5. siedem_dni

siedem_dni Mistrz forum

koniec, postawiłam zagrody z eventu i udało się zdobyć rudziki nareszcie :D

dotikampo lubi to.
  6. zdzislaw22

zdzislaw22 Czeladnik forum

mnie do zakończenia brakło 21 szczurów a za 4.50 godz. drzewa gotowe do zbioru

7. justi_j

justi_j Okazjonalny autor

może ta chmara szkodników zostanie jeszcze dobę :) dla tych co to im farmę do góry nogami powywracały i tych co zaspali:)

.-Kamilka-. lubi to.
  8. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Event skończony;) 11 pacek nadprogramowo wykręciłam:D Ale nic ciekawego nie udało się zdobyć:cry:Zagród wcale od dawna nie mam z żadnego eventu:cry:Gratuluję tym co zdobyli ciekawe zagrody i kibicuję by następny event dla wszystkich był łaskawy:);)Fajny i ciekawy event był:D Szkoda, że tak wiele osób event irytował:wuerg: Jak coś jest starego to zawsze narzekanie, że nuda, że to już było:eek: Jak cos nowego to, że głupie, irytujące, trudne, słabe itp.:wuerg::oops::eek: Wszyscy chcemy nowości ale trzeba być na nie otwartym:) Lubię stare kotletki co nie które:) ale chce by coś zmienić i rutynę zamienić na zabawę i satysfakcje;) Jestem wdzięczna, że BP coś nowego nam serwuje;) Czasem udane te nowości, czasem mniejxD Ale to zawsze nowość i ruch w grze:p:sleepy::):inlove::D Pozdrawiam farmerską brać:):):)

9. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

27/60 eh ale jestem tym razem na siebie zła że prawie nie robiłam eventu... i tak wpadło 6 zagadkowych zagród, już ustawione i się okaże jutro co to za zagrody

dotikampo, mamaiza69 oraz tigre lubią to.
  10. niki1990

niki1990 Komandor forum

Głównie dlatego, że większość ludzi nie potraktowała tego na serio, ale jako złośliwość bp w psuciu farmy. Przez to większość nie skończyła. Mi np zabrakło chyba dwóch pacek, ale to przez wypadajki bo badyla miałam 2 tysiące na plusie.

11. 9minia

9minia Aktywny autor

mi brakło siedmiu pacek do zakonczenia

12. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

o_OLitości xD:cry:xD
    Event skończony po 48 godzinach bez kombinacji i większych cudów.Kwiatki załatwiły szczury co pozwoliło zakończyć event ze sporą nadwyżką

Kolejny raz zwracam ci uwagę.Pisz w swoim imieniu,a nie wypowiadaj się w imieniu graczy
    Event banalny,ale w związku z tym,że związany z konkretnym dniem potraktowany tak jak potraktowany być powinien czyli na luzie i z przymrużeniem oka :)

13. abg474

abg474 Czeladnik forum

No i ....koniec robactwa i koniec mulenia na farmie.......

Krokodylek75 lubi to.
  14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Prowadzisz statystyki?Znowu piszesz "my,gracze".No chyba,że przeliczasz i analizujesz każdy post i na tej postawie wiesz,ile procent userów forum nie uwierzyło w event,nie skończyło bo nie chciało,a ile bo nie mogło,itd.A to tylko forumowicze,nie wszyscy farmerzy korzystają aktywnie z forum ( co łatwo sprawdzić chociażby zerkając na listę sąsiadów).
    Twoje posty dość często zawierają narzekania,złośliwości,oskarżenia i ok,Twoja sprawa.Ale nie powinnaś pisać w imieniu większości graczy.

Ostatnie edytowanie: 5 kwietnia 2018
  15. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ty jesteś większością? Zapewniam Cię, że nie jesteś.xD
    A wiesz dlaczego zabrakło Ci dwóch pacek, czyli raptem 26 szczurów?
    Odwróć swoje zdanie na takie: "Badyla miałam 2 tysiące na plusie i dlatego zabrakło mi dwóch pacek" i już wiesz wszystko.:)

16. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Robactwo rozbiegające się po każdym przejściu odrobinkę irytujące było ale event nowy, nie nudny, itemy stoją. Do zrobienia był bez żadnego problemu. Sądząc po forum większość zadowolona a nie tak jak piszesz

17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

"Państwo to ja" (Król Słońce) xDxDxD
    Tą packą to ja od niedzieli miałam ochotę niektórych forumowiczów pacnąćxD Jakąś pociechę znajdowałam w tłuczeniu cyber-robali:p Sam event był prosty i spokojnie do zrobienia, nawet uwzględniając święta. Długo będę z uśmiechem wspominać niedzielno-poranne zaskoczenie. Człowiek totalnie zaspany, a tu cuda się na farmie dziejąxD Gdy odpalałam przed zbiorem jaja i itemy dające %PD coś mi strasznie nie pasowało, ale nie wiedziałam co. Dopiero po jakimś czasie załapałam, że wszystko na farmie pokazuje mi swoją mniej szlachetną częśćxD Ubawiłam się, event prosty, ale rozrywkowy przez swoją nieprzewidywalność i momentami irracjonalność:D

18. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

A skąd ja ci litość wezmeo_OTo wypada z jakichś pól:pxD
    Monia,nie da rady.Nie przeskoczysz,nie obejdziesz.Próbowałam juz wcześniej a sama widzisz jaki jest skutek...pełen sukces:wuerg::pxD:cry:
    Mnie bez łyka kawy postawiło na nogixDCała farmę zbierałam ręcznie a mózg szalał przez cały czasxDNajgorzej było z drzewami...tylko co któreś udawało mi sie trafić celnie:pŚmiałam sie sama do siebiexD:cry:

19. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

[QUOTE="MaDzo

Mnie bez łyka kawy postawiło na nogixDCała farmę zbierałam ręcznie a mózg szalał przez cały czasxDNajgorzej było z drzewami...tylko co któreś udawało mi sie trafić celnie:pŚmiałam sie sama do siebiexD:cry:[/QUOTE]
    czesc, podobnie u mnie:) latalam po forum i szukalam guzika, zeby to wylaczyc:) a jak zaczelam czytac i zobaczylam swietna zabawe modow i graczy to bananik na gebusie wyskoczyl i smialam sie sama do siebie. pomysl przedni i rozruszal wiekszosc. i nie rozumiem maruderow, ale takich nigdy i nic nie zadowoli, niestety.
    jest standard, zle, jest zabawnie to jeszcze gorzej, eh. nic dodac nic ujac.
    serdecznie pozdrawiam tych co docenili zabawe, a tych niezadowolonych odsylam po zakupu do sklepu z poczuciem humoru. na pewno bedzie sie im wesele zylo:):)

20. zagma

zagma Chodząca legenda forum

xD:cry:xD
    Cieszę się, że nie byłam osamotniona w morderczych zapędach :pxD.

Do eventu podchodziłam 2 razy: w niedzielę rozsiałam i sprzątnęłam xD, we wtorek wpadło +100 do stodoły i jeden CMJ wystarczył na zrobienie całości.

Atmosfera na OFF prawie jak za dawnych czasów, szkoda, że to był wyjątek.

Brak poradnika wcale nie przeszkadzał i w sumie mógł się wogóle nie pojawiać.
    Pytania w ogólnych i innych wątkach pokazały, jak niewiele osób na codzień go czyta. Bo czy jest, czy go nie ma, gracze (często ci sami) pytają o ilości badyla do wysiania, wypadalców, w jaki sposób oddać towar itd, itd.
    Wniosek?
    Czerwona mogłaby spedzać więcej czasu na forum pokazując, że prima aprilis może być codziennie, a nie tylko od święta, zamiast tracić czas na pisanie poradników ;).

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.