Opinie Chmara szkodników

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Jak wiecie, naszą farmę opanowały szkodniki.
    Przedstawiamy Wam przygotowany w trudnych warunkach poradnik.
    Ojej, jeden robal wpadł mi za koszulę!

chmara szkodników.png

Dziękujemy za wyrozumiałość i wspólną zabawę primaaprilisową.

Niedziela 01.04.2018, godz. 00:01

Środa 04.04.2018, godz. 23:59

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dobry wieczór:)
    Świetna zabawa na farmie i na forum :). Gratuluję Ekipie poczucia humoru a większości Farmerom dystansu do zaistniałej sytuacji ;)

3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

hejo :D robale, super czadowo wesoło :)

4. tomasz-nadmorski

tomasz-nadmorski Okazjonalny autor

Nie nazwałbym tego , poczuciem humoru. Jaką Ty widzisz tu świetną zabawę.

niki1990 i sołtys333 lubią to.
  5. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

odwrócona farma to coś extra czadowego, i tak jak wyżej aweva55 pisze świetna zabawa :)

a jak tobie się nie podobało no cóż poradzić, :D

__

5 robali pacniętych :D główna i dzika w krzaku budowlanym :D

6. zibi33

zibi33 Książę forum

Ciekawy pomysł. Po 24 godzinach zabawy z robalami wypędziłem prawie jedną trzecią z farmy (19)

Azile, mamaiza69 oraz Frytka2012 lubią to.
  7. tomasz-nadmorski

tomasz-nadmorski Okazjonalny autor

Sprawdzcie swoje zasoby w stodołach, czy wszystko jest.

niki1990 lubi to.
  8. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

jak czegoś nie widać to jedynie wyświetlanie ale jest :)

9. konsky5

konsky5 Zaawansowany

Chyba raczej przybyło.Sprawa z kotem y z kodem się wyjaśniła?;)

Azile i mamaiza69 lubią to.
  10. BA_Czerwona

Brakuje mi tylko 2 sztuk pszenicy, jednostki wody i 3 gwoździ.
    Nie wiem czy ktoś się orientuje ile dokładnie czego ma. W razie czego można zapytać Chrisa G.
    Niewyświetlanie zasobów nie oznacza ich utraty choćby na moment z konta. Dane te są zapisane cały czas.

Ja uważam, że to super zabawa. Jutro wspólnie omówimy czy poradniki będą tworzone, bo świetnie radzicie sobie z interpretacją danych gry. No i unikamy błędów w tłumaczeniach - tak kiepsko radzimy sobie z tłumaczeniem cyferek.

Ostatnie edytowanie: 1 kwietnia 2018
  11. ewelina80-80

ewelina80-80 Czeladnik forum

Witam
    Pomysł ciekawy, efekty intrygujące , jednakże irytują mnie robaki , które się pojawiają przy przechodzeniu między polami .
    Czy można ten efekt jakoś wyłączyć? Niestety nie mogę znaleźć porady na ten temat.

Opcja z poradnika "białym kwadratem oznaczono możliwość wyłączenia/włączenia aktualnego błędu do naprawienia" nic nie daje, sama farma wraca do normalności ale robaki przy przeładowaniu strony cały czas się pojawiają.

Azile i Frytka2012 lubią to.
  12. BA_Czerwona

Bo to nie jest błąd tylko od nagrody do nagrody. Tego błędu nie da się wyłączyć. Ale spróbuj się zaprzyjaźnić z tymi robakami. Lubią spać z właścicielami w łóżku.

13. ewelina80-80

ewelina80-80 Czeladnik forum

Postaram się :) . Dziękuję za odpowiedź
    Wesołej resztki świąt :)

tigre, mamaiza69 oraz empatyczna lubią to.
  14. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Ojej, a ja 2 godziny spędziłem na szukaniu Industrii, zamiast pomóc go wyciągnąć? :(
    Frajer ze mnie, ale już spieszę z pomocą. Może jeszcze nie uciekł :D

15. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Witam :D Takie akcje z zaskoczenia powinny być częściejxDxD Farmerama to przecież Śmieszna Kultowa Gra FarmerskaxDxD
    Rano człowiek siada do gry zwyczajnie ogarnąć jak zwykle swoje poletko a tu nagle robaki, świat do góry nogami:p;)Brawo za pomysł i zaskoczenie:DxD:p;) Świetnie się bawiłam;) Na forum też wesoło i BA_Czerwona podkręcająca tajemniczą sytuację:):pxD Oby częściej niż tylko raz w rokuxD:);):p No jak dla mnie bombaxDxDxD

16. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Witam, dostaje na poczte jakies wiadomosci zaszyfrowane znakami, O co chodzi, ktos wie?

17. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

to tak dla żartu ;)

mamaiza69 lubi to.
  18. robdrob

robdrob Czeladnik forum

u mnie na drugiej farmie też, pisze nijaki Chris G , zblokowałem go wczoraj a dziś mam już 2 nowe wiadomości, znajomi i poczta są pod nickiem "otto", prezentu wysłać nie mogę bo wszyscy pod taką nazwą

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Pierwsze co zrobiłam rano, to pogoniłam do komputera sprawdzić czy event nie "wyparował":D Biegające robaki powitałam z prawdziwą ulgą, a jak jeszcze zobaczyłam, że dowcipy będą nam towarzyszyć do końca eventu...:D Mam 14 prezentów i nie jestem pewna co zaliczyłam... Ucieczkę zwierząt ze stodoły tak, planszę główną "do góry nogami" i tajemniczą korespondencję od Chrisa też... Na początku oglądaliśmy spodnią stronę tego co na farmie, a potem był chyba fejkowy kod bonusowy... Czekam na kolejne niespodzianki, nie podpowiadajcie, chcę być "zaskoczona":D

20. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;)
    xD :D xD , ja tez myslalam, ze wirusa zlapalamxD, czyscilam, i czyscilam kompa i nic, zamklam kompa, poszlam do kosciolka, wrocilam, a robale dalej buszujaxD, dopiero jak weszlam miedzy Was na forum, zrozumialamxD
    fajna frajda;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.