Chmara Szkodników

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Verbalinka1987, 31 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bozka44

bozka44 Okazjonalny autor

zabawa zabawą ale tak naigrywać się z graczy to chyba lekka przesada !!!

2. konsky5

konsky5 Zaawansowany

I oto chodziło.A tak na serio będzie jakiś poradnik,bo z tym obracaniem monitora to nikt się nie nabierze.-Na wysypisku, co palicie?:music:

3. czechu79

czechu79 Generał forum

jak oddasz dalej mapa wraca do normalności i dostajesz tajemniczą wiadomoś z kodem który da Ci skrzynkę pełną fl w ramach przeprosin ;)

4. adikab

adikab Ekspert forum

Serio do tak prostego eventu potrzeba Wam poradnika ? ...czy jaja sobie robicie na Prima Aprilis... ? ...mama nadzieję, że to drugie :)

...na wysypisku co palicie ? - takie tam szpargały... :D Ludzie przestańcie być takimi sztywniakami i to w taki dzień !!

Jedna packa - 223 roślinki i 13 wypadajki. Potrzeba 60 czyli 223x60 roślinki = 13380 szt. i 13x60 wypadajki = 780 szt. Zasiać, zebrać, zmielić w młynie, pacnąć muchę czy co tam po farmie lata i po temacie... Siać można na całej farmie, to chyba również nie jest ciężkie do ustalenia, widać to po dostępności roślinki eventowej ;] Jeśli to za trudne, proponuję wziąć komputer/laptop i wyrzucić przez okno, jak spadnie na robala event będzie zaliczony automatycznie :D :D :D

5. konsky5

konsky5 Zaawansowany

No muszę to napisać.
    Czy są jeszcze jakieś pytania.Skoro nie ma to temat zamykam.
    Tutaj jest poradnik>>klik<<

tigre, mamaiza69 oraz czechu79 lubią to.
  6. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Wiadomości mam, ale nie do odczytania - żadnego kodu nie ma , czyli "przeprosin " brak. A zabawa super, oby częściej.

czechu79 lubi to.
  7. czechu79

czechu79 Generał forum

wiadomoś odczytasz od tyłu co druga linijka zaczynając od ostatniej
    u mnie skrzynia dała 5 fl niby nie dużo ale na chmurkowego jest :)

8. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Dzięki. Ale u mnie są kreski cyfry litery w jednej linii, a następne wiadomości to szkic kota. Nie kumam.

czechu79 lubi to.
  9. czechu79

czechu79 Generał forum

przyjżyj się uważnie wpatrz się w to jak w te rysunki mozaiki a zauważysz to co nie widzialne:);)

***kacper*** lubi to.
  10. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Każdy kod ma to do siebie, że trzeba go najpierw złamać ;)

11. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

To wiem, ale moje próby niestety nie dały dobrego wyniku. Szkoda, ale i tak się dobrze bawię.

czechu79 lubi to.
  12. czechu79

czechu79 Generał forum

tajemne hasło to bigos z kiełbasą na świńskim ryju ;)

***kacper*** lubi to.
  13. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Prosimy tylko nie mylić z kotem, żeby nie było, że się ekipa przyczynia do męczenia zwierząt.

Anhedrea, gosiagosia60 oraz czechu79 lubią to.
  14. czechu79

czechu79 Generał forum

leżęxDxD

tigre lubi to.
  15. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Patrz proszę gdzie się kładziesz, podłoga zajęta ;)

czechu79 i tigre lubią to.
  16. tigre

tigre Fanatyk forum

Hmmmm ja chyba do PT podkabluję..... tam w obrazkach to koty sa .....więc jednak :cry:

janekkostuchna lubi to.
  17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dziękujemy wszystkim za wspólną zabawę, zapraszam do zapoznania się z evetowym poradnikiem: >>Chmara szkodników<<, do dalszych rozmów zapraszam tutaj: >>klik<< a ten temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.