Chcę grać na telefonie. Pomocy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jagódka133, 31 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Chcę od czasu do czasu zagrać na telefonie jednak wyświetla się takie info "brak wtyczki Flash". I tu moje pytanie co zainstalować?? W sklepiePlay nie mam "Adobe Flash ......" tylko: "Adobe Acrobat Reader" , "Dolphin-Best Web Browser" , FlashFox- Flash Browser" "Puffin Web Browser" itd. Możecie się podzielić jak poradziliście sobie z tym problemem?? Z jakiej stronki go ściągnęliście?? Nie chcę zawirusować telefonu.
    Pozdrawiam i proszę o pomoc

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Otworzyłaś wątek w niewłaściwym dziale, dlatego też przenoszę we właściwe miejsce.

Z tego co wiem to Gracze korzystają z wtyczki Puffin, ale sama na telefonie nie gram więc nie mam w tym temacie doświadczenia.

Jest jednak taki wątek gdzie Gracze dzielą się swoim doświadczeniem i radami, zapraszam do lektury, możesz tam również zadać pytanie i porozmawiać na ten temat: >>Farmerama na urządzeniach mobilnych<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Dziękuję pięknie :) to wszytko możesz zamykać ;)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, pozdrawiam i skoro mogę to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.