Chatney

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Merrick, 7 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Merrick

Merrick Ekspert forum

Jak zdobyć Chutney marchwiowo - jabłkowy do przetwórni?

2. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

kupić na rynku albo wyprodukować w przetwórni owoców i warzyw w dzielnicy rzemieślniczej (o ile masz przepis i poziom 4)

3. monia1125

monia1125 Hrabia forum

MAM takie pytanie w związku z tematem, czy nie mając poziomu 4 w przetwórni, można jakoś sprawdzić czy ma się ten przepis?

4. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Najpewniej napisać do PT czy zdobyłaś przepis podczas dożynek.

5. Merrick,
    monia1125

CHMJ był do zdobycia podczas dożynek 2011 jeżeli braliście w nich udział to sprawdźcie czy macie item " Miś z latarnią " był on do zdobycia w 10 zadaniu a CHMJ w 9 zadaniu.
    Więc jeżeli go macie to znaczy że musieliście zakończyć zadanie i po uzyskaniu 4 poziomu w Przetwórni owoców i warzyw zostanie on dopisany automatycznie.
    Jeżeli macie jakieś wątpliwości to napisz do Pomocy Technicznej tak jak radził Bilonge i dopytaj :)

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytania? :)

7. Merrick

Merrick Ekspert forum

ile przepisów jest do kupienia i które najlepiej mieć mam dżem z dyni ?

8. W sklepiku możesz zobaczyć jakie masz przepisy do kupienia, musisz sam przeanalizować co Ci się najbardziej przyda :)

9. Merrick

Merrick Ekspert forum

ok zobacze mam pytanie co to za klub farmerski przy jednym dżemiku o nim pisze ?

Ostatnie edytowanie: 8 października 2014
  10. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Czy masz jeszcze pytania?

11. BA_Musa

BA_Musa Guest

Dalszych pytań nie widzę- kłódeczka.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.