Chatka wiedźmy cd.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zazulec, 3 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zazulec

zazulec Książę forum

Nie sądziłam, że tak szybciutko temat zostanie zamknięty, mój błąd, bo o to prosiłam i szybko poprawiłam odpowiedź, ale nie zdążyłam.Mam jeszcze jedno pytanie -jak wyglądają te ulepszenia tzn.o ile podnosi się wartość ulepszenia podstawy chatki wiedźmy. Można prosić o jakąś tabelkę.

2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Atena wprowadziła Ciebie w błąd.
    Otrzymamy tylko i wyłącznie ulepszenia chatki czarownicy.
    W naszym faq ktoś zamiennie użył słów czarownica i wiedźma, stąd wydaje się, że nakładki będą do dwóch różnych itemów.
    Modom proponuję czytanie poradników przed ich zamieszczeniem na off, bo takie pomyłeczki wprowadzają tylko niepotrzebne zamieszanie.

3. zazulec

zazulec Książę forum

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. W takim razie czekam jeszcze tylko na wypowiedź moda czy w poradniku jest błąd.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zagma niepotrzebnie jesteś złośliwa, właśnie to sprawdzam i dopytuję.

zazulec przepraszam Cię bardzo, nie zagłębiłam się w temat i zasugerowałam tym co jest napisane w poradniku. Błędne informacje zostaną skorygowane.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. zazulec

zazulec Książę forum

Jeżeli to błąd w poradniku to nie, ale jeżeli nie ma błędu w poradniku to poproszę o tą tabelkę.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ulepszenia dotyczą itemu Chatka czarownicy, błędna nazwa ulepszenia w tabelce z poradnika będzie poprawiona najszybciej jak to możliwe.

A skoro nie masz dalszych pytań to raz jeszcze Cię przepraszam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.