chatka plażowa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pepa2016, 1 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Dzień dobry,

Mam pytania w związku z tym OO:

"Na Farmerskim Kole Fortuny pojawi się nowa nagroda w trybie imprezowym:

Latarnia "Ptasia Skała"
    520 PD/TPD co 9 h
    1 małe pole

Każdy Gracz, który będzie posiadać ostatni item z kolekcji otrzyma Rząd Cudownego Pnącza

Co 48 h uzyskać można z niego:
    2500 PD, 2500 TPD, 1 losowe zwierzę z kategorii "Ptak".
    Zwierzę dopisane zostanie w postaci skrzynki w inwentarzu, a po odpakowaniu Gracz otrzyma zwierzę zwykłe lub hodowlane do 4. poziomu hodowli."

U mnie to - nieaktywne oczywiście jeszcze - pnącze wygląda tak:

Jako piąty item wstawiona jest plażowa chatka. Czy item ten był już kiedyś to zdobycia?
    A jeśli nie, czy będzie to zdobycia na kole fortuny w tej edycji mini-eventu?
    A jeśli nie, czy jego brak pozwoli odpalić pnącze?
    A jeśli nie, czy w OO nie powinna się znaleźć na ten temat jakaś informacja?

Pozdrawiam :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

Pepa2016 rząd chmur dla ptasich domków został udostępniony przed czasem, taka decyzja została podjęta w Centrali o czym mowa jest w tym OO: >>>klik<<<. Latarnia "Ptasia Skała" to czwarty item z kolekcji ptasich domków, który zostanie wprowadzony podczas najbliższej wyprzedaży imprezowych wejściówek: >>>klik<<<. Nie będzie możliwości uruchomienia rzędu ponieważ nie będziesz miała jeszcze kompletu itemów. Ostatni domek jak widać w opisie chmurki to będzie( jeśli nic się nie zmieni) Plażowa chatka "Ptasia skała". Póki co nie mamy informacji kiedy zostanie wprowadzony do gry ostatni item. Ja domyślam się, że podczas kolejnej wyprzedaży imprezowych wejściówek, ale oficjalne informacje pojawią się kiedy je otrzymamy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Dla mnie już sprawa jasna, dziękuję za wyjaśnienie. Myślę, że jednak warto byłoby w OO dopisać, że latarnia nie jest ostatnim itemem potrzebnym do uruchomienia pnącza i że nie można będzie na to piąte miejsce wstawić czegokolwiek, bo to niestety sugeruje zamieszczona w OO grafika.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dziękuję za sugestię a skoro wszystko jest już jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.