Certyfikat ssl

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by Bilonge, Feb 16, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problemy z logowaniem obecnie nie występują o czym mówi zamieszczone jakiś czas temu OO: >>klik<<, jeśli czas eventu miałby być zmieniony i otrzymamy w tej sprawie jakieś informacje, to jak zawsze zostaną zamieszczone na forum.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie odnośnie certyfikatu SSL?

2. niesia844

niesia844 Forumowy żółtodziób

czy ktos wie czy bedzie jakas rekompensata za to ze nie mozna bylo sie zalogowac wczoraj bo jak by nie patrzec to czlowiek stratny i logowanie od poczatku zaczyna

3. SMOD_Atena

niesia844 jeśli Producent gry podejmie taką decyzję, to jak zawsze Gracze zostaną o wszystkim poinformowani.

4. ubawpopachy

ubawpopachy Aktywny autor

Od prawie godziny ta sama sytuacja co wczoraj wieczorem. Nie można dostac się na farmę. Proszę o zrównanie szans z tymi co na farmie pracują bez problemu.!!

5. wielkakulka

wielkakulka Książę forum

Wczoraj nie mogłam się zalogować, dziś nadal nic się nie zmieniło - ratunku!
    Wczoraj otrzymywałam informacje o zbyt dużej ilości przekierowań.
    Obecnie pojawia się takie coś:
    Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.
    Reference #6.33e7ab42.1487332060.1094ce

Pierwszy raz doładowałam konto przy użyciu karty PSC - czy to może miec jakis związek z problemem?

6. sumik72

sumik72 Forumowy żółtodziób

Niestety nie, wszyscy (chyba) tak mają...

7. SMOD_Atena

ubawpopachy tym razem to problem globalny, jest już znany i trwają prace nad jego usunięciem. Bardzo prosimy o cierpliwość.

wielkakulka nie ma to żadnego związku z zakupami.

8. wielkakulka

wielkakulka Książę forum

Drugi dzień - pole już mi zarosło - idę na kawę :(

Znacie jakiś przewidywany termin poprawy sytuacji - wiem, że ludziska ciągle nad tym pracują, ale kiedy jest planowane zakończenie prac naprawczych. Wyciągać maszyna do szycia, czy nie zdążę :)

9. SMOD_Atena

wielkakulka niestety takich informacji nie mamy, mam jednak nadzieję, że dział techniczny gry stara się aby jak najszybciej rozwiązać problem a nam pozostaje czekać.

10. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Gra działa (przynajmniej ja się zalogowałam)

hlnrys and amber♥ like this.
  11. amber♥

amber♥ Komandor forum

U mnie kicha , komunikat

504 Gateway Time-out

The server didn't respond in time.
    Nie będę tłumaczyć bo nie znam języka..:p
    Na forum zalogowałam się szybko klikając jak niby farma się wgrywała ..
    Masakra jakaś w tym evencie - strasznie to wszystko niedopracowane :(

PS Teraz wlazłam na farmę ..już nieaktualne:p:D
    Tylko ciekawe jak długo podziała?

hlnrys likes this.
  12. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Właśnie udało mi się wejść8)

hlnrys and amber♥ like this.
  13. -akl2-

-akl2- Baron forum

u mnie działała tylko przez chwilę

hlnrys and Mariolka7214 like this.
  14. zagma

zagma Chodząca legenda forum

No i koniec, znowu wywalilo :mad::mad::mad:
    Sowe zdarzylam przeczytac, odpowiem pewnie jutro. O zbiorach nie wspomne.
    Licze na soczysta rekompensate i przedluzenie eventu.

15. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Pograli >:( ja pierniczę czy nad tym eventem wisi fatum??
    Kto mi odda wychlapany SN oraz piłeczki,które tracę przez błędy
    Takich jaj to jeszcze nie było
    Guzik mi z tego,że ktos tam w BP łaskawie byc może przedłuży event jak tracę o wiele więcej
    No gdyby mi DP urządził w domu takie Walentynki już na starcie bym mu walizki spakowała i wystawiła za próg
    Brawo BP>:(

16. poison1989

poison1989 Czeladnik forum

normalnie...wyjść z siebie i stanąć obok.......nie ma jak grać,kombajn chodzi,inne dobrodziejstwa w użyciu......i kicha>:(>:(>:(>:(>:(

17. Lexi13la

Lexi13la Forumowy żółtodziób

czy ktoś się orientuje ile może potrwać ta przerwa techniczna?????? nie posieję traz to nie dam rady jeszcze raz wejść wieczorem:(:(:( takie straty będą:mad::mad::mad::mad:

18. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

każdy z Was ma prawo być zły, ale awarie nie są planowane i zależne od osób pracujących w BP, trwa naprawa, problem dotknął wszystkie gry, pozostaje nam wszystkim poczekać, aż zostanie rozwiązany.
    Nie wiemy ile to potrwa.
    Pytanie o rekompensatę - myślę, iż w ramach tego zdarzenia będzie przyznana Graczom rekompensata, ale póki co przekazujemy tyle informacji, ile otrzymujemy z Centrali.
    Pozostaje poczekać cierpliwe i jak zawsze w podobnych sytuacjach przypomnę, że ja rozumiem, iż każdy z Was, ma ochotę napisać tu jak bardzo jest zły, bo chwasty, zużyty super nawóz itd, dlatego też nie zamkniemy tego wątku póki co, ale pamiętajcie proszę, że dział pytań nie jest wątkiem dyskusyjnym.

19. dorotalgota

dorotalgota Forumowy żółtodziób

witam niewiem co jest od 12 nie mogę się zalogować na farme cały czas trwają prace jak długo to jeszcze tak będzie

20. niki1990

niki1990 Komandor forum

udało mi się zalogować i dlatego mogę pisać na forum. Ciekawe na jak długo

Thread Status:
Not open for further replies.