Cenzura postów

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by juliuszka, Nov 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. juliuszka

juliuszka Generał forum

Mam takie pytanie:
    @SMOD_Wadera*
    Skoro Jest możliwość wyboru wielkości czcionki używanej w pisanym poście innej, niż dopuszczalna, to po kiego to jest ?
    A potem zwracanie (moim zdaniem niesłusznej) uwagi, że :
    Pierwotnie była wielkość czcionki "5" a po korekcie wyszła jedynie słuszna 4 ?
    Dlaczego dopuszczacie taką możliwość a potem za to zwracacie uwagę ?
    Dlaczego ?
    (tej wielkości czcionkę interface również dopuszcza)
    Nie prościej ograniczyć wszystkie wielkości do jedynie słusznej i preferowanej ?

A jeżeli zrobię to samo w formie grafiki (o dozwolonym rozmiarze) ?

EDIT:
    Miały być tutaj jeszcze inne słowa z "paranioją" w treści, ale się z nich wycofuję - byłoby nieładnie dla innych czytelników

Post edytowałam, czcionkę zmniejszyłam.
    SMOD_Wadera*

Last edited by moderator: Nov 26, 2015
    hlnrys likes this.
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

juliuszka, informuję że ponownie w Twoim poście zmieniłam rozmiar czcionki na zgodny z Regulamin forum, a dokładnie tym jego zapisem:
    "2.5. Rozmiary czcionek
    Rozmiarem czcionki obowiązującym użytkowników jest domyślny rozmiar “4”. Wybranie większego rozmiaru czcionki utrudnia innym użytkownikom czytanie postu.
    Kara:
    Ostrzeżenie lub 11 pkt
    "
    Po raz ostatni upominam słownie i proszę o stosowanie się do powyżej przytoczonego punktu.

Dodatkowo przypominam o tym punkcie Regulaminu:
    "1.1. Regulamin
    Użytkownik forum zobowiązany jest do przestrzegania Regulaminu forum oraz postanowień OWH. Nieznajomość obowiązującego Regulaminu nie zwalnia od odpowiedzialności w sytuacji, gdy użytkownik go złamie.
    "

Jak również przypominam że ten sam Regulamin mówi w punkcie 2.10:
    "2.10. Podważanie decyzji członków ekipy/skargi na ekipę
    Ekipa dba o porządek na forum i należy stosować się do jej poleceń. Ignorowanie tych poleceń będzie skutkować nałożeniem punktów karnych.
    Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją członka ekipy, to możesz napisać skargę w odpowiednim dziale na forum. Na forach, które nie posiadają działu skarg, zgłoszenie należy kierować bezpośrednio do pomocy technicznej. Zabronione jest omawianie decyzji ekipy w wątkach innych niż do tego przeznaczone.
    Kara:
    11 - 51
    "

Zatem jeżeli masz zastrzeżenia do mojej pracy na forum zapraszam do napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej z dopiskiem do BA_Chrisa lub BA_Izoldy* - którzy są moimi przełożonymi.
    Temat zamykam.

juliuszka likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.