Ceny na targu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jano42, 23 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jano42

jano42 Forumowy żółtodziób

Wystawiam artykuł na sprzedaż,próbuję wpisać swoją cenę. a system ją stale odrzuca, narzucając mi swoją, i tak trwa kilkadziesiąt razy, nic nie pomga, jest to bardzo denerwujące, nie wiem czy to tylko ja tak mam..

2. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Wczoraj był już zgłoszony błąd z cenami na targu. Trzeba cierpliwie czekać na naprawę.

CZy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. jano42

W tej chwili innych nie ma, ale w tej sytuacji grać nie moę, bo nic sprzedać nie mogę..

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie wcześniejsze problemy obecnie nie występują.

Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

Po wykonaniu czynności zaloguj się do gry ponownie i sprawdź proszę jeszcze raz.

5. wiesi06

wiesi06 Aktywny autor

wczoraj był błąd z cenami drzew (naprawiony),
    teraz mam cenę łasicy na targu ponad 45 tys. SG, a sprzedać mogę za ok. 8 tys. (max);
    z innymi zwierzętami różnice nie są aż tak rażące, ale też występują

6. jano42

Zastosowałam się do wymienionych wskazówek i nic z tego, dalej to samo,podaję swoją cenę, system momentalnie ją usuwa i wprowadza swoją, zdecydowanie niższą, w tej chwili jest to podobne do walki z wiatrakami, handel - zdechł..:wuerg:

7. SMOD_Atena

jano42 problem został ponownie zgłoszony do działu technicznego gry i w dniu jutrzejszym będą próbować to naprawić, tak że bardzo proszę o cierpliwość.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. jano42

Innych nie mam, ten mnie najbardziej boli..:cry:

9. donama16

donama16 Forumowy żółtodziób

Ponawiam pytanie . Niedawno wystawiłam towar po odpowiedniej cenie a teraz nie mogę mimo przelogowania .

10. SMOD_Atena

donama16 tak jak napisałam w poprzednim poście, w dniu dzisiejszym zostały podjęte próby usunięcia problemów, pozostaje wstrzymać się ze sprzedażą i cierpliwie czekać na naprawę.

A skoro Autor dalszych pytań nie ma to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.