Ceny na targu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Exotic0626, 17 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Exotic0626

Exotic0626 Forumowy żółtodziób

Witam.
    Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć kwestię cen na targu?
    Dajmy na przykład króliki. Na targu widzę że ceny wahaja się od najwyższej czyli 2700 sg do najniższej 2500 sg. Ja natomiast największą cenę jaką mogę ustalic sobie to 2300 sg.
    Ja rozumię, że ceny zależą od popytu i podaży, ale nie nie rozumię dlaczego nie mogę sprzedać za taka samą kwotę jak inni.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jeśli nagle towar zaczyna znikać to pojawiają się oferty wstawione kilka dni wcześniej, wtedy może cena maksymalna była wyższa.

Być może nie masz odblokowanej runy "Super ceny" na Drzewie mądrości, która daje możliwość wystawienia towarów o 75% drożej zamiast 50%.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Exotic0626 lubi to.
  3. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Masz może odkrytą runę na drzewie mądrości, zwiększającą cenę?

Exotic0626 lubi to.
  4. Exotic0626

Exotic0626 Forumowy żółtodziób

Dziękuję za wyjaśnienia :)
    Nie, nie mam tej runy jeszcze odkrytej. Widocznie to jest powodem takich cen.
    Pozdrawiam i nie mam więcej pytań :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

patrycja9922 dziękuję za pomoc.

Exotic0626 bardzo proszę, a skoro wszystko już zostało wyjaśnione to również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.