Blad Ceny na targu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sir_matin, 20 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sir_matin

sir_matin Czeladnik forum

Moje pytanie dotyczy cen wystawianych produktów na targu.
    Mogę wystawić towar o jakiejś cenie, ale na targu tej oferty nie widać, np. jajka system pozwala mi wystawić za 301SG, na targu widać tylko oferty do 300SG, moja oferta jest umieszczona, bo mam ją w zakładce "Własny stragan", czy jest ona w jakiejś przechowalni, czy to jest błąd?

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Jeśli jest dużo ofert danego artykułu a Ty stosujesz cenę maks to możesz tej oferty nie widzieć na targu, a w swojej zakładce będziesz miał, przynajmniej u mnie tak było. I w miarę jak towar schodził to wtedy była dla mnie widoczna oferta, bo pojawiały się kolejne, np. z wyższą ceną.

3. ma-ter

ma-ter Komandor forum

to nie błąd....pojemność "targu" jest mała...ok 160 stron po kilka ofert... jak tych ofert jest więcej to się nie mieszczą....one sobie czekają w pamięci i jak zrobi się na nie miejsce to wejdą na listę:)
    przez tydzień ustawiałam qpę na targu za maksymalną możliwą cenę i dopiero teraz ją widać na targu....a wcześniej było ją tylko widać u mnie:)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.
    Niestety w poradniku o targu nie ma żadnych informacji na ten temat,ale myślę że jest dokładnie tak,jak napisali moi przedmówcy i wraz z ubywaniem ofert,kiedy cena pierwszych z kolei będzie wyższa,pojawią się też Twoje gdzieś na ostatnich stronach,jeśli wystawisz towar po maks cenie.Chyba że minie tydzień i ceny będą np.... spadały,to Twój towar nie doczeka się na sprzedaż i wróci do stodoły,a prowizja przepadnie.

5. sir_matin

sir_matin Czeladnik forum

Sprawa rozwikłana, dziękuję :D

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro już wszystko jasne,to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.