cena

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Marianka2011, 18 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

Nie rozumię jednej rzeczy dlaczego ktoś mógł wystawić na sprzedaż kurę szaloną za przeszło 2 miliony złoty a ja mogę wystawić za 200 000 tysięcy z groszami- prosze mi to wyjaśnić

krasnoludek10 lubi to.
  2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Ceny są zmienne. Na targu najpierw cena rośnie wraz z kolejnymi ofertami (bo system odczytuje to jako towar interesujący Graczy), a później cena spada (bo jest popularny i cena nie może być zaporowa). Dodatkowo na Drzewie Mądrości jest runa dająca możliwość sprzedaży po wyższej cenie (75% zamiast 50% droższej niż ustalona na ten moment cena wyjściowa), najważniejszy jest jednak aktualny trend na rynku.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

krasnoludek10 lubi to.
  3. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

nie mam bo i tak uważam to za głupie zagranie mam runę wykupioną i co z tego

krasnoludek10 lubi to.
  4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Skoro brak dalszych pytań, temat zamykam.

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.