cena

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aniuta2004, 4 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aniuta2004

aniuta2004 Czeladnik forum

Na moim rynku można kupić nektarynki po 2500 sg. Dlaczego nie mogę wystawić nektarynek np. po 2200 albo 2300 ( wyskakuje mi ograniczenie ceny do ok. 2050)?

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

masz odkryta ta rune?

3. aniuta2004

Tak. Problem z ceną dotyczy chyba tylko nektarynek, bo np. produkty mogę wystawiać po cenie wyższej niż ostatnia oferta.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-norbijas-, dziękuję za pomoc.

aniuta2004, targ jest dynamiczny i ceny uzależnione są od popytu i podaży. Jeśli mało osób wystawia jakiś towar to cena maksymalna rośnie powoli, jeśli ofert przybywa a chętnych na towar nie ma lub jest ich mało, to cena maksymalna spada.

Jeśli jednak tak jak napisałaś tylko przy nektarynkach widzisz problem to napisz proszę zgłoszenie do PT : >>>klik<<<, tam Twoje konto zostanie sprawdzone i być może sytuacja się wyjaśni.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. aniuta2004

dziękuję.

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Skoro wszystko jasne temat zamykam :)

Życzę udanego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.