Cena

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 15 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Próbowałam kilka razy wpisać cenę ustaloną przez siebie,ale zawsze ustawia mi się wskaźnik na cenę max.

Jak wpisać cenę, bezproblemowo?, większość ustawiam poprzez wskaźnik,ale też własną bym chciała podać cenę.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli chcesz wpisać cenę wyższą od maksymalnej,to Ci się nie uda,automatycznie wskoczy cena maks,ale jeśli chcesz wpisać niższą to nie powinno być problemu.

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

lewym klawiszem myszy usun cene sugerowana
    a nastepnie wpisz swoja wlasna;) oczywiscie wiecej jak maks nie wpiszesz

4. carlain21

Wiem,że nie mogę dać wyższej ceny niż maksymalna. A jak chcę wpisać inną cenę to z tym już jest kłopot.

Zaznaczam tak jak piszesz i usuwam tą cenę, okienko jest puste a jak już wpisuję cyfry to pojawia się 0.10 i wpisuję cenę swoją to wskaźnik ustawia się na maksymalną cenę.

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

jesli wykasujesz to z automatu wyskoczy 0,01 jesli maks u Ciebie np 290 to wpisz 28 wskoczy 280,01 nastepnie usun zero wpisz 9 przed przecinkiem a nastepnie usun 01 po przecinku i wpisz 99 wtedy masz cene nizsza od maksa;)

6. SMOD_Atena

Carlain,nie usuwaj ceny sugerowanej,tylko ją zaznacz tak jak do usunięcia i od razu wpisuj swoją,ja zawsze tak robię i nie mam problemów.

-norbijas- dziękuję za pomoc.

7. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Zaznacz sobie tak:

Potem wpisz swoją cenę

8. carlain21

Trochę kombinowania to usunąć,to wpisać,po przecinku to usunąć i znów wpisać, nie da się inaczej?

Konkretnie to nie chodzi mi nawet i cenę ileś tam SG niższą od maksa, tylko o wpisanie własnej ceny nawet dużo niższej, wiem,mog ustawić wskaźnikiem,ale czasem i ta cena mi nie pasuje:) dlatego to pytanie.

9. SMOD_Atena

Bilonge dziękuję również Tobie.

Carlain,a próbowałaś zrobić tak jak napisałam wyżej i teraz pokazał to na obrazku Bilonge ?

10. carlain21

Tak tak jest super cenę ustalać:)
    Dobra rada.

Jak odpowiadałam graczowi -norbijas- to nie zauważyłam tych postów: Twojego i Bilonge:)

Dziękuję:)

11. SMOD_Atena

Bardzo proszę,czyli temacik do zamknięcia ?

12. carlain21

Kłódeczka:)

13. SMOD_Atena

Wedle życzenia [​IMG]

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.