Cena skrzydeł na imprezę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika toruviel, 17 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. toruviel

toruviel Stary wyjadacz

Może mi ktoś napisać dlaczego maksymalną cenę jaką mogę ustawić na targu za skrzydła to niecałe 6000,a wiem że można nawet po 9000?Dodam że mam odblokowaną runę super ceny na drzewie mądrości.Bardzo proszę o odpowiedź.

2. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Komisarz forum

Wydaje mi się że to zależy od popytu danego towaru na targu. U mnie można maksymalnie za 9457,70.

3. BA_Musa

BA_Musa Guest

Dokładnie tak jak pisze FarmaBeatki37 cena danego produktu zależy od popytu na dany towar.

4. toruviel

toruviel Stary wyjadacz

U mnie aktualnie tak jak i wcześniej nie ma żadnych ofert sprzedaży skrzydeł czyli sytuacja niezmienna,a w tej chwili mogę już sprzedać za prawie 6300 więc dalej nie za bardzo wiem na czym ta zależność polega :/

5. lenka473

lenka473 Młodszy ekspert

rowniez znaczenie ma nr targu u mnie nie ma zadnych ofert i ja za szt. moge sprzedac za 10600zl

6. Pytań więcej nie widzę dziękuję więc i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.