Cena maksymalna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika babula40, 13 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. babula40

babula40 Komandor forum

Dlaczego nie mogę ustawić ceny max . na targu za orzecha nerkowca ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jaką cenę chcesz ustawić?

3. babula40

babula40 Komandor forum

Na moim targu cena max .to 5000 SG a ja mogę za 3400 Sg ,już kiedyś sprzedawałam drożej ... :)

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Targ jest dynamiczny czyli ceny zmieniają się na bieżąco w zależności od popytu i podaży na dany towar.
    Wszystko zależy od ilości wystawionych ofert, a także ilości kupujących (zapotrzebowania).
    UWAGA: wysokość ceny maksymalnej uzależniona jest od popytu czyli zapotrzebowania na dany towar.

Weź pod uwagę, że oferty po 5000 SG mogły być wystawione wcześniej.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. babula40

babula40 Komandor forum

wcześniej ,czyli kiedy ? pamiętam jak nerkowce sprzedawano po kilkadziesiąt tysięcy ,sama wystawiałam w takiej cenie .
    Skoro cena max .to 5tys SG ,dlaczego nie mogę po tyle wystawić ? mam odblokowane wszystkie runy .

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Prawdopodobnie są to oferty z końcowych stron, które były wystawione kilka dni wcześniej, a wtedy cena maksymalna mogła być wyższa.
    Ceny kształtują się w zależności od podaży i popytu na dany towar. Nagły wzrost cen jest wtedy, kiedy kupujących jest bardzo wielu, a oferujących mniej. W tym wypadku cena maksymalna nerkowca jest niższa, niż jakiś czas temu, bo nie ma jużtak dużego zapotrzebowania.

babula40 lubi to.
  7. babula40

babula40 Komandor forum

Dzięki ,wszystko zrozumiałam :)

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Bardzo się cieszę, pozdrawiam, a skoro nie masz dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.