celowe oszustwo ze strony BP?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika stoposzustom, 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stoposzustom

stoposzustom Forumowy żółtodziób

Witam.
    Mam pytanie:
    -dlaczego BP dopuszcza trakcie G/T do tego iż gracz moze wysłać podarek na farmę która zostala zbanowana i nie może wysłanego giftu odzyskać?
    Od dłuższego czasu nie gram ponieważ zbanowano mi farmy, niestety jeden z moich znajomych nie wiedział o tym i posłał mi kilka prezentów. Wysyłka poszła bez problemów. Człowiek zadowolony ze zrobienie prezentu napisał mi info na maila i wyobraźcie sobie jego rozżalenie, gdy dowiedzial się, ze jego prezenty zostały po prostu ukradzione przez nieuczciwe BP i rozpuszczone gdzieś w czeluściach internetu.
    W związku z tym pytam się jak długo jeszcze kolejne grupy graczy będą robione w giftrejdowego balona przez BardzoPazernych?

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Szanowny Graczu,
    Twoje konto zostało zablokowane, nie usunięte, a bany w grze często są czasowe. W grze obowiązuje pewna tajemnica i nie informujemy innych Użytkowników, że dany Gracz został zablokowany na stałe, czasowo, porzucił konto, itp. Proszę, byś nie oskarżał nikogo o oszustwa, gdyż prezenty te nie zostały przez nikogo przywłaszczone, a trafiły na zablokowane konto. Co do Twoich zarzutów oraz nazwy użytkownika to chyba kierowane są one w niewłaściwą stronę, bo bana jednak otrzymałeś/aś z jakiegoś powodu.
    Proszę więc powstrzymać się od tego typu oskarżeń, upominam słownie, a wątek zamykam. Jeśli masz inne pytania dotyczące swojego konta, zapraszam do pomocy technicznej.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.