cebulki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika picantinio2012, 8 lipca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

witam, przeczytałam dokładnie, kilkakrotnie, odpowiedz na pytanie zadane na ten temat, nadal nie wiem Gdzie są te otrzymane na początek cebulki, Amazon je dostarcza do domu, czy jak?

2. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Zajrzyj proszę do młyna :) Tam znajdziesz cebulki, które potrzebne są do wyprodukowania koniczyny ;)

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Gdzie się rozsiewa cebuliki?

4. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

no dobra, cebulki znalazłam, idę czytać dalej, dziękuję za pomoc :)

5. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Cebulek nie rozsiewamy- służą one do produkcji koniczyny w młynie. Zapoznaj się proszę z informacją w poradniku:
    Zamiast roślin eventowych, na start wydarzenia każdy Gracz otrzyma 5 x Cebulka kwiatowa.
    Służą one do produkcji roślin eventowych w młynie; rośliny wyprodukowane w ten sposób można rozsiewać i siać jak wszystkie inne rośliny.
    Jeśli w trakcie eventu liczba Cebulek kwiatowych spadnie poniżej 5 szt., w ciągu 5 godzin nastąpi ich wyrównanie do tej liczby.
    Pozostałe po evencie Cebulki kwiatowe zostaną wymienione na 4 PD, 4 TPD i 5 SG za każdą.
    Wg otrzymanych informacji Posiadacze konta Premium otrzymają dodatkowe 5 szt. Cebulek kwiatowych na start eventu.
    >>klik<<

A na przyszłość, zakładaj proszę swój własny wątek, jeśli Twoje pytanie jest inne niż Autora wątku.

Cieszę się, że cebulki się odnalazły ;) Życzę więc powodzenia w evencie i skoro nie masz więcej pytań, to wątek zamykam.
    Miłego popołudnia :)

picantinio2012 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.