cd. skrzynki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika winiulka, 19 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. winiulka

winiulka Moguł forum

Nie otrzymałam również "skrzynki piccolo " za ukończenie -nakarmienie mamy misia.
    Pisałam do PT, lecz do dzisiaj brak odpowiedzi.
    Problem w tym ,że mój e-mail przypisany do farmy jest od wielu lat jest nieaktywny/zmienić go nie mogę!!!!/,więc poprosiłam o odpisanie na inny,który podałam i co?. Cisza.
    Nie chcę nic wymuszać, bez tej skrzynki przeżyję , ale prosiłabym o rzetelne wytłumaczenie dlaczego nie otrzymałam należnego mi prezentu.

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Napisz proszę jeszcze raz do PT. W treści wiadomości podaj dodatkowy adres do korespondencji z prośbą, aby na ten dodatkowy adres również wysłać odpowiedź. Odpowiedź zawsze trafia na konto powiązane z grą, na inny adres jest wysyłana dodatkowo w sytuacji gdy Gracz o to wyraźnie poprosi (np. w związku z brakiem dostępu do maila powiązanego z kontem w grze).

Co do skrzynki - przypuszczam, że została dopisana, ponieważ żadna z Ekip nie zgłaszała, aby występowały błędy z dopisaniem nagród z bieżącego eventu. Z poziomu forum nie mam jednak możliwości sprawdzenia jak to wyglądało u Ciebie.

Czy masz jeszcze pytania?

3. winiulka

winiulka Moguł forum

Dziękuję za odpowiedź.
    Są pewne "ale"
    -otrzymałam nagrodę za to nie wiem już co ,ale nie była to skrzynka piccolo
    - nie ja jedna pisałam o nie otrzymaniu nagrody, z forum z tego co przejrzałam już są 3 osoby
    Dzięki , można zamknąć, dalej będę pisała do PT.

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Również dziękuję i w takim razie zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.