cd.floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -senait-, 21 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie problem też nadal jest i nie mogę kupić florenów. Czy event 100% PD będzie przedłożony??

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dzień dobry, w chwili pojawienia się problemów, czyli w piątek skierowaliśmy zapytanie do Centrali. W dniu wczorajszym otrzymaliśmy informację, że problem został usunięty, jednak Wasze wpisy pokazały, że nadal istnieje, więc ponownie napisaliśmy zapytanie dotyczące problemów z zakupami waluty w grze.
    Na chwilę obecna mimo ponownego zasygnalizowania problemu nie otrzymaliśmy konkretnej odpowiedzi.
    Zapewniam że, jak tylko zostanie podjęta jakakolwiek decyzja w Centrali przekażemy ją bezzwłocznie w formie oficjalnego ogłoszenia.

3. Lindsey0104

Lindsey0104 Czeladnik forum

Nareszcie jest:D

BiałyTrabant lubi to.
  4. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Przed chwilą odblokowano u mnie dostęp do zakupu waluty. Tylko co z Mega PD ?

Gwiazdka67 lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

BiałyTrabant tak jak napisała TL_Mouse:
    Czy są jeszcze jakieś pytania odnośnie problemów z zakupem florenów, itd.?

6. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Bardzo dziękuję, ja nie mam pytań.

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mam czynny bank,nareszcie,pozdrawiam

8. -senait-

-senait- Hrabia forum

właśnie przed chwilką odzyskałam możliwość zakupu florenów:) było mi bez tego źle i nieważne czy chcę czy nie kupić floreny:))w tym wypadku chciałam floreny na tajemnicze sadzonki i zdążę jeszcze kupić ...dziękuję za wyrozumiałość w nagabywaniu :)myślę,że jak u mnie tak już u wszystkich temat można uznać za zamknięty:)

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo się cieszę, że problemy zostały wyeliminowane, udanych zakupów życzę i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.