Cash for action

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika chrumcia91, 15 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Hejka.
    Chciałabym się dowiedzieć na jakiej zasadzie działa Cash for action. Ile razy tam wchodziłam to nigdy nie było dla mnie ankiety :p
    Dzisiaj w końcu udało mi się jedną rozwiązać, dostałam 3 floreny za to. Teraz jak wchodzę ponownie to nie pokazuje mi się nic-czy jest limit czy jak to działa? Nigdy się tym wczesniej nie interesowałam jakoś i teraz nie wiem ;)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapoznaj się proszę z tym tematem : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. chrumcia91

hmmm zapoznałam się, ale dalej nie wiem czy te ankiety sie pojawiają co jakiś czas czy jak to wygląda.... teraz jak w to wchodzę to mam takie cuś:
    i nie wiem czy później się cos może pojawić czy już nie ;)

edit: ok, juz wsio wiem ;) można zamykać :)

Ostatnie edytowanie: 15 października 2015
  4. SMOD_Atena

Z tego co piszą czasami Gracze na ten temat lub z własnych obserwacji CfA na mojej farmie wynika, że takie bezpłatne ankiety do wypełnienia pojawiają się rzadko, a żeby jeszcze zakwalifikować się w tej ankiecie do otrzymania florenów należy spełnić warunki jakie stawia dany Partner BP. Ja od dawna nie spełniam warunków, może mój wiek, zainteresowania lub miejsce zamieszkania nie odpowiada wymaganiom i nie są zainteresowani moją opinią co równoznaczne jest z brakiem florenów dla mnie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. chrumcia91

już rozumiem, dziękuje bardzo,
    kłódeczka :)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, temat zamykam i miłego wieczoru życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.