caharin2

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika caharin2, 11 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

No oczywiście. :D My mądre kobity. :p

2. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Nino! :) Kopę lat. :pxD Opowiadaj co tam u Ciebie nowego. ;)
    Fantastyczneego wieczorku życzę. :)

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

No ba, bo kto jak nie my xD

4. caharin2

caharin2 Wielki mistrz forum

Witaj Aniu ;) Dziękuję, wszystko w jak najlepszym porządku :D Układa się, jak trzeba ;) A u Ciebie?

5. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

No wiem, że powiedziałam oczywistą oczywistość. :D xD

6. Anja8787

Anja8787 Generał forum

A to dobrze. :) U mnie też w porządku, teraz mam dwa tygodnie wolnego od szkoły, przebywam sobie w Zakopanym. :) Teraz mnie głowa boli, ale przechdzi powoli. :p Zmian trochę było odkąd mnie nie było na forum, ale raczej pozytywnych. :) To tyle chyba, nie chce mi się rozpisywać. :)

7. Agata00755

No tak z deczka xD

8. caharin2

Byle do przodu bez większych strat i wszystko będzie dobrze ;)

Anja8787 lubi to.
  9. Agata00755

Właśnie tak :)

10. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Powoli, do przodu! xD Normalnie to moje dzisiejsze motto przy pierwszej lekcji na snowboardzie. xD

11. caharin2

Tylko Ty na snowboardzie w dół jechałaś :D a tu chodzi o to, żeby piąć się w górę :D

12. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Tylko uważaj na siebie i sie nie połam. :eek:

13. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Uczyłam się na oślej górce i pierwsza lekcja wygląda tak, że nie wyjeżdżamy wyciągiem tylko maszerujemy w górę, już pod koniec to myślałam, że nogi mi utkną w tym śniegu. xD Dlatego takie było motto. xD
    Tylko 3 upadki zaliczyłam. ;) Nie jest źle, jakoś sobie radzę. xD Będę uważać. :)

14. caharin2

Mi by się nie chciało... Siedziałabym w barze i sączyła grzane wino :D

15. Agata00755

Ja bym chciała na nartach się nauczyć jeździć, może kiedyś uda mi się.....na razie to za drogie :p

16. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Młode nogi mam to trzeba je jakoś wykorzystać, żeby się nie zastały. xD
    No drogie, drogie, wypożyczenie nart, butów i kijków na tydzień kosztuje 300 zł, a zjazd podrożał o 50 groszy, czyli teraz kosztuje 2 zł. :p Mam możliwości to z tego korzystam. :)

17. Agata00755

Koszt wypożyczenia to jedno, a drugie to wynajęcie instruktora, bo jak ktoś nigdy nart na nogach nie miał (takich profesjonalnych), to bez instruktora się nie obejdzie.

Jedyne narty jakie miałam to takie dla dzieci, co w zabawkowych można było dostać xD

Pewnie korzystaj, ja takich możliwości nie mam..

18. caharin2

Agataaaa, po co Ci narty. Chodź na grzane wino :D

19. Agata00755

Oj tam, nie lubię grzanego wina. Wolałabym na nartach pojeździć...

20. Anja8787

Anja8787 Generał forum

No tak, jeszcze instruktor, dziś płacił tata za instruktora od snowboardu 65zł, jutro tak samo, więc trochę tych kosztów się znajdzie. Kupiłam sobie jeszcze kask i gogle z promocji, więc ponad 200 zł na to też wydałam. :p
    Ja nigdy nart zabawkowych na nogach nie miałam. xD:cry:xD