caharin2

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika caharin2, 11 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Hejka. :D
    Ninuś to raczej rózgę dostanie, bo tak olewa swój wąteczek. -.-:oops:

2. Wesołych Świąt Ninko :)

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

4. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

5. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witaj Nino! :* Kopę lat się nie widziałyśmy. :D Ja jeszcze pamiętam, że jak grałam to byłyśmy nawet sąsiadkami! :D Co tam u Ciebie? :)
    Życzę z okazji Świąt Bożego Narodzenia wszystkiego najlepszego, uśmiechu na twarzy, radości z życia, zdrowia, spełnienia marzeń i czego sobie życzysz. :* Pozdrawiam serdecznie. :) :*

6. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Szczęśliwego Nowego Roku!
    Zapraszam do mnie ;)
    Wieczorem u mnie pojawią się super playlisty z przebojami na Sylwestra i rozmowy ;)

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Hej, Nina :) Życzę Ci, żeby w tym nowym roku udało się spełnić wszystkie marzenia, i te zawodowe, i lokalowe, i osobiste :) Udanego roku 2015 :)

8. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Nino, wszystkiego dobrego, dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, realizacji marzeń i czego sobie życzysz z okazji Nowego Roku. :)

9. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Przychodzę z muffinkami dla wszystkich ;)
    Pozdrawiam i miłego dnia życzę ;)

10. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Nina, a Ty zapomniałaś o tym wątku na dobre czy jak? xD

Jak ja dawno nie byłam na tym koncie :p

Chyba trzeba się jakoś ubrać

Od razu inaczej xD

11. No Agata super okularki skąd ja je znam czyżby jeszcze ze starego forum ???:)
    Ninka bywasz tutaj czasami :)

12. Agata00755

No awatarek z okularkami ze starego forum, a sygnaturkę miałam też na tym forum.

Mam tylko swoje stare sukienki, które nosiłam wieki temu xD

Do tej pory nie było konieczności ubierania się na tym koncie :p

13. Stare sukienki też były ładne te z pieskami szczególnie :)

Nina a Ty gdzie jesteś ??? pewnie nie masz czasu kobito ??? rozumiem inne zajęcie masz niż gościny :)

14. Agata00755

Z pieskami to akurat nie mam żadnej, kiedyś miałam inny styl ubierania się :p

15. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Hejka :D
    Ninu, gdzie Ty się szlajasz kochana cio? :D :p

Agata, fakt stare dzieje ubioru jak z lat 60-siątych. :D

16. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Ninka pewnie szaleje na rurce, albo znów w podróż z wielbłądami się wybrała... :D :p

Gości tłum, a gospodyni brak

17. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Życie nie opiera się tylko na rurce oraz na jeździe na wielbłądzie jak sądzisz. Jest jeszcze praca, życie prywatne itp. -.-

18. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

no cóż, a myślałam, że właśnie to są elementy życia prywatnego Niny, właśnie tak ją zapamiętałam - swoją drogą wydaje mi się, że z bardzo przyjemnych rzeczy. Życie czasem też się składa z przyjemności Olu :)

19. Agata00755

Nina o nas zapomniała :(

No już zamówiłam sobie nowiutkie, teraz zaczekać, aż będą gotowe i nie będę musiała w starych biegać :p

20. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Moniu, z wielu elementów się składa, ale nie będę wszystkich wymieniać, bo nie miałoby to sensu. Mówiąc o życiu prywatnym miałam na myśli co innego. :p

Agata, no tu na forum owszem, ale przecież kontakt mamy na inne sposoby. :D Jak będą gotowe to się pochwal. :D