caharin2

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika caharin2, 11 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

No potem się okaże, że zrobiła funkcjonalnie, ale to jednak nie to i wszystko do poprawy. :D

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Dokładnie tak xD

3. caharin2

caharin2 Wielki mistrz forum

Podejrzewam, że ustawienie, jak już będzie przemyślane, to się nie zmieni... Ewentualnie zmieni mi się koncepcja co do kafli lub też kolorystyki mebli kuchennych oraz tych pokojowych - też nie wiem do końca, jak chcę żeby wyglądały :)

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

Masz jeszcze dużo czasu na zastanawianie się...

5. caharin2

Zaczyna mnie to powoli męczyć. Chciałabym wiesz, pozałatwiać co się da i sobie spokojnie czekać. A tu się nie da...

6. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

No te dylematy są straszne. :D

7. BA_Musa

BA_Musa Guest

Niestety nie zawsze wszystko idzie po naszej myśli...

8. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

Mam tak z życiem realnym i z miksami jak myślisz, że będzie spoczko, a tu klops. xD xD

9. caharin2

Deweloper prosi o określenie się, gdzie chcę gniazdka. Więc pytam, czy można zmienić położenie zlewu... A to pytanie muszą skierować do projektanta budynku. I koło się zamyka. Muszę wiedzieć, czy można przesunąć zlew, żeby móc iść do firmy robiącej zabudowy po projekty. Jak będę miała projekt, będę wiedziała, gdzie potrzebuję gniazdka...

Olcia, miksy w grze to wiesz... a tu - realne gniazdka i zlewy :D

10. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

No sobie wypisz wszystkie pytania do projektanta, zawal go pytaniami i wszystko będziesz wiedziała. :D

11. BA_Musa

BA_Musa Guest

Tia milion pytań do...
    Projektant będzie zachwycony xD

12. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

Będzie siedział potem cały dzień i odpisywał mailowo bo nie będzie miał czasu odpowiedzieć od razu. :D

13. BA_Musa

BA_Musa Guest

Myślisz,że 1 dzień wystarczy na to?

14. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

No w sumie po zastanowieniu ileż to pytań może być to daje mu miech i cud jak się w nim wyrobi. xD :D

15. caharin2

Ja zadawałam te pytania od początku... Wyobraźcie sobie rozmowę:
    Ja: Hmm.. a tu jest grzejnik, tak?
    Pani w biurze sprzedaży: Tak.
    Ja: A jakie tu jest okno nad tym grzejnikiem?
    Pani: yyyy... (po przejrzeniu różnych planów) - wychodzi na to, że balkonowe, z taka barierką tylko...
    Ja: Czyli takie do podłogi?
    Pani: No tak...
    Ja: Zatem jakim cudem na tym oknie balkonowym ktoś zaprojektował grzejnik? O_O

Okazało się, że ktoś taki drobny szczegół przeoczył, jak grzejnik na oknie balkonowym... A jakbym tego nie zauważyła, nie zapytała, jakie tam jest okno? Miałabym wg projektu - grzejnik na oknie balkonowym? Pomijam fakt, że obok jest normalny, dwudrzwiowy balkon...

Nie da się zadać na raz wszystkich pytań... One rodzą się w trakcie prac :D

16. BA_Musa

BA_Musa Guest

No to projektant dużo roboty z Tobą będzie miał...

17. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

Rodzą się? xD o_O:eek:

18. caharin2

Tak, bo ja zadaję pytania, jestem dociekliwa. I nie, nie pozwolę zrobić: róbcie jak chcecie, ja sobie poprawię. :) I nie, nie wierze w zapewnienia: będzie pani zadolwoloooonaaaa :D

Olcia, mnożą się jak króliki w głowie... :D

19. BA_Musa

BA_Musa Guest

Nie no lepiej nie pozwalać im robić to co chcą, bo potem będzie kiszka.

20. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

Dobrze, że się mnożą tylko w głowie. :D xD