Opinie Cała naprzód!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Ja na razie sieję i zbieram twarde drewno , ale czy może mi ktoś odpowiedzieć czy w FAQ na planszy ewentowej były ponumerowane poszczególne etapy dojścia do lokomotyw , bo teraz ta numeracja zniknęła, jestem zdziwiona bo piszecie o polach 1, 2, 3, itd
    A może mi się wcześniej przewidziało.

0olimpia0 lubi to.
  2. gregorg

gregorg Młodszy ekspert

anhedrea rzad chmur do calej naprzod

3. duzy6666

duzy6666 Generał forum

a zdobyłeś już ten rząd chmur ?

4. gregorg

gregorg Młodszy ekspert

no nie i nie moge go kupic choc mam roslinki i juz do niego doszedlem

kalinamala lubi to.
  5. duzy6666

duzy6666 Generał forum

musisz najpierw odblokować fabryki czerwoną i niebieską dopiero będziesz mógł odblokować pnącze

6. gregorg

gregorg Młodszy ekspert

7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie już jedzie :) plan minimum wykonany teraz reszta :)

8. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Jest jeśli Ci o to chodziło

9. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Niestety dalej nie widzę, Twojego zdjęcia nie mogę otworzyć .

10. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

To nie wiem jak Ci pomóc a inne obrazki widzisz

bari06 lubi to.
  11. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Może zmień przeglądarkę.

12. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

odpaliłam pnącze :)
    tym razem bez bonusów ale się udało, jeszcze mi zostało kilka zadań do zrobienia, ale to sobie posieję jeszcze jutro w czasie pełni a teraz postawie zagrody

13. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

mapa.png

Może teraz się uda

bari06 lubi to.
  14. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Bogumiła , BA Czerwona dziękuję :inlove: chyba coś nie tak z moim laptopem , teraz korzystam z innego kompa i wreszcie widzę xD.

15. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Fajny event, trochę może mało wypadajek mi leci ale chyba go ogarnę do końca:) Mało mam czasu więc głównie badyla jak mogę sieję bo sporo go trzeba :D a jutro na swoim prawdziwym ogródku działkowym sporo popracować muszę bo to już czas sadzenia i siania przecieżxD więc trochę się zapuszczę na eventowym sianiu:music: ale co tam;)xD uda się to super a jak nie to trudno się mówi i żyje się dalejxDxDxD Powodzenia farmerzy:) dajcie czadu;)xD:D

16. adikab

adikab Ekspert forum

Ciężkie te szyny....to ciężko lecą xD Jeszcze mi ich trochę potrzeba, ale myślę że na spokojnie zejdzie, żeby zrobić całość :) Koło tym razem nie było łaskawe, więc trzeba siać to zielsko i siać :D

17. lilianna2012

lilianna2012 Czeladnik forum

fajne te fabryczki w tym evencie. mogłyby zostać na stałe

-Batka74-, usiamik46 oraz -agax3- lubią to.
  18. natala52444

natala52444 Aktywny autor

Aby odblokować pociąg widmo muszę odblokować najpierw fabrykę która obok niego stoi czy nie? Odblokowałam juz dwa pola przed pociągiem widmo a pociągu w dalszym ciągu nie mogę...

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Aby odblokować pociąg widmo trzeba dodatkowo odblokować 2 fabryczki - czerwoną i zieloną.

20. natala52444

natala52444 Aktywny autor

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.