Opinie Cała naprzód!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzych1975

Krzych1975 Okazjonalny autor

Masz rację już patrzę o której godzinie będę odpalał kolejny kombajn I znów po jednym kliknięciu i wszystko ładnie rośnie :p

2. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No to gratuluję szybkiego opanowania kombajnu :) - dobrze że wszystko jest jak trzeba, bo ja gdy pierwszy raz ruszyłam tą machiną w pole to jedno kliknięcie i...niczego na łące nie było:wuerg: tylko zielona trawka została:cry::cry:xD
    - A co do ewentu, to na obecną chwilę udało mi się dotrzeć do fabryczki co ZB daje i na razie postoimy, aż drewno na podkłady wyrośnie:)
    Powodzenia wszystkim ,,kolejarzom,,;)

3. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Dopiero uruchomiłam 1 fabryczkę zieloną bez bonusów tak łatwo nie ma, a je widzę tylko na kole .Do mnie nie chcą zawitać .

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Ty je przynajmniej widzisz.
    Ja myślałam, że już ich w ogóle nie ma... ;)

5. magros

magros Nadzorca forum

jak odblokowac te fabryki od krorej zaczac

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Hejka.Miałam nie robić ale chcę mroczną ciuchcię-jest tak,jak myślę,że w 4 zadaniu ja zgarnę???o_O

Frytka2012, olgs3 oraz abc2016 lubią to.
  7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja niestety też bez bonusów i uruchomiłam dopiero tą zieloną z imprezówkami.
    Mam też ekspres Pegaz. Do odebrania pnącza potrzeba jeszcze 3200 drewna, a do pozostałych dobroci ogromnego lasu do ścięcia.
    Tylko nie wiem co na to Zieloni.

8. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

musisz mieć 3300 rośliny drzewnianej i 302 szyny, Item pociąg widmo jest tak jak napisalas na 4 polu
    powodzenia :)

edit - to nie jest cała prawda, bo trzeba jeszcze fabryki odblokować, sorry....

Ostatnie edytowanie: 26 kwietnia 2018
  9. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

W 4 zadaniu zgarniesz, ale mroczna ciuchcia jest w podwójnie zakłódkowanym domku. Musisz dodatkowo odblokować zieloną i czerwoną fabrykę. Nie ma lekko :(

10. gosiagosia60

A to dziękuję dobra kobieto-5 torów już mam.To jeszcze 5 i fajrant :p
    Uuuuu....:cry: Na trudno,jak się powiedziało"a"...Ale na pewno???o_O

jagódka133 lubi to.
  11. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Pocieszyliście mnie że nie ja 1 tak mam i idzie mi tak powoli event.

jagódka133 lubi to.
  12. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Popatrz na planszy eventowej. Przy domku z tą ciuchcią są 2 małe obrazki zielonej i czerwonej fabryczki na żółtych polach. Zgodnie z poradnikiem:
    Na planszy znajdują się 3 zadania, które można wykonać dopiero po odblokowaniu dwóch konkretnych fabryk. Pod budynkiem znajdują się kolory fabryk, które są konieczne do odblokowania nagrody. Do momentu możliwości wykonania zadania, po kliknięciu na nie, znajduje się na nim kłódka.

Chyba, że zadowolisz się pociągiem z pola 26 - do niego nie trzeba siać żadnej eventówki, wystarczą szyny. Tyle, że tego pociągu nie postawisz w mrocznym:(

13. gosiagosia60

Tamtego nie chcę-chcę mroczny :p trudno,zakupię sobie [​IMG] i jakos posieję,co wymagane :p

14. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Idź przez pola 1, 2, 3. Jak już rozbijesz nos na 4 to chyba lepiej iść do czerwonej fabryki przez 28, 27, 26, 25 - do tych pól potrzebne tylko szyny. Do zielonej fabryki najtaniej wychodzi przez 1, 12, 11, 14. Sprawdź to sobie, ale liczyłam do swoich potrzeb i na to wyszłam.

jagódka133, gosiagosia60 oraz olgs3 lubią to.
  15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

musieli utrudnić bo to właśnie mroczna lokomotywa zmotywowała wielu farmerów do zrobienia/zaczęcia eventu... ale damy radę :D też ja chcę :)

zakręciła rano kołem na 2 min przed zbiorem i w końcu po X czasu wpadł mi bonus: 100% :inlove: tylko pomyliłam się i posiałam na małych polach. Ale już od kilku minut drewno rośnie na SP podlanych obficie zielona kropelką :)

ania1713 i gosiagosia60 lubią to.
  16. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

ja do tego jeszcze nie doszłam, sorki gosiagosia60 ale nawet tych dwóch kłódek nie widzę na małym ekraniku.... to ile trzeba roślin i szyn do tej ciuchci widmo?

17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Idąc drogą: 1,2,3,28,27,26,25,24 i 12,14,14,15 - na końcu 4 - wychodzi 738 szyn i 10.540 eventówki.
    Drogą 1,2,3,21,20,23,24 i 12,14,14,15 - na końcu 4 - wychodzi 582 szyny i 11.200 eventówki.
    Chyba się nie rąbnęłam....

Ja póki co maszeruję do zielonej fabryki, potem czerwona, niebieska i cała reszta poletek:)

18. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Zielona i niebieska fabryka zdobyte. Droga do czerwonej odblokowana - czekamy na 2500 drewna.
    Pegaz i żelazny koń też zdobyte..

Ogólnie aby zrobić całą planszę to potrzeba jeszcze "tylko" 16400 drewna.
    Szyny w miarę OK - nadążają za sianiem.

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To chyba jak najbardziej w temacie:

Zbierałem przy tym ewentówkę.
    Nie zdążył przelecieć cały kawałek, a miałem wyklikany zbiór, siew i podlanie na dwóch łąkach.
    Taki dopalacz chyba dozwolony ?;)

20. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

mam pytanie czy ktoś ma rozeznanie jaka jest ścieżka aby uzyskać pnącze bez robienia innych zadań a najmniejszym "kosztem"

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.