Opinie Cała naprzód!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

No niestety, u mnie z tą pamięcią gorzej - ciągle zapominam -.- mózg ogłosił fajrant i zapomina do fabryczek zaglądać, a przecież tak ładnie bez niczyjej pomocy pracują na pełnych obrotach :p

kalinamala lubi to.
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No właśnie...
    Chciałem się pochwalić zakończonym ewentem, a o fabrykach też zapomniłem.
    Normalnie Czesio jestem.;)

Zasuwam po bonusy.

3. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

No i niechcący zakończyłam event.
    Celem było pnącze i widmo, ale udało się wszystko :)

0olimpia0 i cetynio lubią to.
  4. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Może to i lepiej że nie wpuszczają. Kto wie czy nie siedzą tam ci co tak te tory zdewastowali - lepiej ich nie wypuszczać , bo może się okazać ,że cały nasz trud będzie na marne i... uff aż mi się gorąco zrobiło:p

md_m lubi to.
  5. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Piękne strofy,
    Laptop, kawka koło sofy,
    pociąg widmo już nie zniknie,
    bo kaliniemalej wypadajkami sypnie

Trzymam kciuki, uda się.;)

dotikampo i hlnrys lubią to.
  6. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

pomocy jak odblokować pnącze mam rośliny a nie mogę odhaczyć nie miałam neta przez 3 dni jeden event nie zrobiony tego też chyba nie zrobię

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

8. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

ok dzięki jednak nie mam szans niebieska nie odblokowana powodzenia walczącym

9. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Dlaczego przy okienku pnaczowym mam klodke mimo wymaganej ilosci roslin? Czegos pewnie nie odblokowalam? Mam wszystkie trzy itemy ale nie moge uzyskac pnacza??
    Juz wiem, czerwona fabryka.

Ostatnie edytowanie: 1 maja 2018
    kalinamala i cyfrzakk lubią to.
  10. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Z wyspowych drzewek wygranych z eventu dostałam
    • 2 magrowiex XXL i jeden XL (przydadzą się kiedyś na GT)
    • tamarillo XXL
    • czapetkę XXL :inlove:
    Czapetkę dopiero niedawno odblokowałam i zbieram teraz XXLki . Aż się zdziwiłam na tak dobre drzewka :) Ale wyspowe nigdy mnie nie zawodzą, z farmowych to nie ma o czym gadać - nawet nie były warte zapamiętania

dotikampo lubi to.
  11. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No dzięki serdeczne - za te rymy i kciuki :) . Tu jednak nie wypadajki stanowią problem, bo o dziwo jakoś mi one w końcu poleciały i już jest nadmiar, ale rośliny jeszcze brakuje tak ok. 2500 by ów Widmo nie zniknął . Myślę jednak że da radę uzbierać - 10 godzin zostało więc 2 zbiory na spokojnie idzie zrobić. A ja robię tylko na spokojnie , bo latanie z językiem na brodzie to już nie dla mnie:p
    Pozdrawiam wszystkich i oby każdy dojechał do celu w tej podróży :D:D

md_m i dotikampo lubią to.
  12. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Rymy raczej częstochowskie, lecz życzenia powodzenia szczere.:)

13. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Ostatni zbiór będziesz miała x 4 więc na spokojnie skończysz :)

abc2016 lubi to.
  14. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

I wygląda na to, że przez wypadajki nie skończę tego eventu... Brakuje ich ponad 100... wszystko przez moje zapominalstwo. Dwa razy nie zebrałam wieczorem eventówki i nie wysiałam na noc goździków... Trudno. Bywa... :)

15. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Już był w ogródku , już się witał z gąską i naraz klops :oops:, do skończenia eventu zabraknie mi koło 1000 roślinki i niestety pnącza nie będzie ale włosów z głowy rwać z tego powodu nie będę:p , mówi się trudno , zabraknie kolejnej gałązki na pnączu nie pierwszej i pewnie nie ostatniej :cry:

16. Auas

Auas Okazjonalny autor

a mnie brak 2 szyny do ostatniego toru i skoncze

17. magros

magros Nadzorca forum

witam wchodze rano i wiecie co widze wszystko po niemiecku

-Batka74- i gosiagosia60 lubią to.
  18. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Pociag widmo już kursuje po mrocznych, nawiedzonych zakamarkach. Eksprez Pegaz poczeka na nowego właściciela, gdyby jakiś był w potrzebie , a ja mam chrapkę na Zelaznego Mustanga, tyle ,że nie wiem czy wyleci jeszcze te kilkanaście wypadajek, bo niestety mają sypnąć z drewnianej roślinki, no nic ... może los mi dopisze. Pnącze zgodnie z planem ... ominięte :) Pogoda zbyt piękna na ... sianie.

19. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

kurde i braknie 244 rośliny do odblokowanie pnącza

20. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Event zakończony pomyślnie ,rano odblokowałam ostatnie okienko na planszy a miałam niby tylko pnącze i itemy zebrać...reszta sama w ręce mi wpadła:p jeszcze z fabryk zbiór przed zamknięciem zgarnę tylko przed 22 :)Już na wodospadach drzewka stoją,posiana karnegia, na farmie goździki a na leśnej warsztaty wystawiłam zbiorę po 14 jak kolejny event się zacznie ;) Potem znów demolka :music:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.