Opinie Cała naprzód!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

System kolei w świecie FARMERAMY czasy świetności ma dawno za sobą. Czas zakasać rękawy i przywrócić jej dawną chwałę! Czekają niesamowite nagrody!

ScreenHunter 162.png

Środa 25.04.2018, godz. 14:00

Wtorek 01.05.2018, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

I to jest event warty uwagi :)

Phyoriie lubi to.
  3. -jizik-

-jizik- Młodszy ekspert

No , nie oświećcie mnie prosze jak pogodzić dwa eventy z badylem w jednym czasie?

dorota444 lubi to.
  4. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

W ten ewent się pobawię do samego końca i chyba nie muszę pisać dlaczego, zresztą chyba każdy dla tego samego powodu xD
    Itemki mi się bardzo podobają więc kolejny powód do ruszenia, taka mała kolekcja ciuchci, jedna koło drugiej aj:p

W tabelce z zadaniami i itemami jest mała literówka, jest 'gwiazdny' zamiast gwiezdny jak by co.
    Powodzenia w odchwaszczaniu i odgruzowywaniu trasy kolejowej.

dotikampo i olgs3 lubią to.
  5. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

nic nie pisze by można było przyspieszyć za roślinki odbiór cyklicznych nagród szkoda

6. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

potrzeba 23140 rośliny i 1318 wypadajek
    jeżeli wypadajki wypadna to sianie jest łatwiejsze bo tylko 13 zasiewów na całych trzech łąkach a roślina nie rośnie długo bo z sama woda 4:48 a z wodą i nawozem 4:20

7. RWM41

RWM41 Ambasador forum

jeden zaczynasz dzisiaj, posiejesz do jutra - potem przechodzisz na wyspy. Nowy event na głównych, na wyspowych stary. Fajnie - jakby co to wypadajki kasztankiem obie na raz można podgonić

8. mieczu

mieczu Baron forum

no ja też tego w FAQ szukałem, event byłby wówczas podobny do tajemnicy sera, którą dobrze wspominam, no, ale cóż tym razem cykliczne nagrody bez przyspieszaczy...

ania1713 i dotikampo lubią to.
  9. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Wypadajki z moimi obliczeniami się zgadzają, ale badyla wyszło mi 23700
    Zosiu zgadza sie:)
    Ślepa jestem i do toru policzyłam 350 zamiast 330

hlnrys, dotikampo oraz abc2016 lubią to.
  10. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Robię
    podoba mi się ciuchcia widmo :D uhuuuuu xD
    ogólnie fajna kolekcja lokomotyw
    najważniejsze to dojechać jak najszybciej do fabryk ,reszta po drodze

i zaś sianie :pxD

.Basia410. i abc2016 lubią to.
  11. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

do młyna 28*330 i 13900 do tabelki to wychodzi 23140
    sprawdziłam na włoskim forum jest 23140 i 1318 ;)

12. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Już się poprawiłam:oops:

abc2016 lubi to.
  13. danusias23

danusias23 Książę forum

No własnie, też liczyłam na przyśpieszenie, co bym się bananów nachapała i w końcu posągi wszystkie odblokowała xDno cóż, nadal nic, dla czego warto zużyć składniki.

14. -jizik-

-jizik- Młodszy ekspert

No tak, niby można to podzielić (mam przynajmniej taką nadzieję ) ale nie podoba mi się kierunek w którym zmierza BP :( pozdr.

kubatomczak, anna0089 oraz Renia1920 lubią to.
  15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

pociągi zrobię :) chcę ten pociąg widmo :inlove: z bingo zrobię kilka układów bo chcę 2 itemy.

.Basia410. lubi to.
  16. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Robie w 3 dni powinnam wysiac,pozniej zajac sie wypadajkami.Itemy mi sie podobaja.

.Basia410. i abc2016 lubią to.
  17. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no event całkiem fajny, coś tam dziobnę :D najfajniejsze te fabryczki co dają dodatkowe bonusy, super pasza i imprezowa wejściówka a co ta trzecia nie podane :D

pnącze spoko :) superowo :)

__

a znalazłem ta trzecia to złote banany :) milutko :)

.Basia410. i dotikampo lubią to.
  18. zazulec

zazulec Książę forum

Nagroda z ostatniej fabryczki to 1 złoty banan co 20h.

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Przestudiowałam FAQ - nasze, angielskie i niemieckie i niestety nigdzie nie ma mowy o przyspieszaniu bonusów:cry: Trudno, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma...
    Dwie lokomotywy nie są dedykowane na pnącze, w tym jedną można postawić w mrocznym ogrodzie. Miło:)

Trzeba się w miarę szybko dobrać do fabryk, żeby cokolwiek z tych bonusów zgarnąć, reszta w dalszej kolejności. Więcej niż 3 zasiewy dziennie nie zrobię, czyli sianie 5 dni zajmie. Dobrze, że do zrobienia Bingo wystarczy Bahama... Jeszcze w weekend dojdzie pełnia...

20. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

do pnącza wystarczy odblokować czerwoną i niebieską fabrykę

Honorat. lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.