cała masa skarbów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lusia0234, 23 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lusia0234

lusia0234 Czeladnik forum

Witam. Mam pytanie dlaczego nie mogę dostarczyć czy szukać na 1 piętrze jeżeli wszystko mam na przeszukanie Pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj lusia0234.

W niektórych pokojach są drzwi, do których klucze znajdują się w innych pokojach i najpierw trzeba odkryć właściwy klucz aby móc wejść do wybranego pokoju. Czego konkretnie nie możesz dostarczyć?

3. lusia0234

nie mogę dostarczyć zdjęcia ze wskazówką

4. SMOD_Atena

Na 1 piętrze są 2 pokoje, w których wymagane są zdjęcia ze wskazówką, o który pokój chodzi?

5. lusia0234

chodzi o dost.300szt

6. SMOD_Atena

lusia0234 w obydwóch pokojach trzeba dostarczyć 300 sztuk zdjęć. Co jest nagrodą w tym, do którego nie możesz oddać tych zdjęć - 2 x kupon na kombajn 1h czy 1 x kupon na kombajn 12h?

7. lusia0234

kupon na komb. na 12 h

1x kupon na kombajn na 12h

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

8. SMOD_Atena

Musisz uzyskać dostęp do trampoliny czyli na 1 piętrze oddać 120 x koala, czy masz oddane koale do zadania z trampoliną?

axonoxa Twój post usunęłam, nie był związany z tym wątkiem. Na przyszłość otwieraj proszę własny wątek a tymczasem zapraszam tutaj: Zamknięcie Szkoły farmerów.

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2019
  9. lusia0234

tak mam oddane koale

10. SMOD_Atena

A w lewym, dolnym rogu tam gdzie również jest trampolina 120 x małpa też masz oddane?

11. lusia0234

nie mam oddanego bo nie mogę dostarczyc chociaż mam małpy

12. SMOD_Atena

lusia0234 dostęp do tej trampoliny gdzie trzeba oddać małpy odblokuje się kiedy w lewym, górnym rogu oddasz 50 x butelka ze wskazówką.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

13. lusia0234

50x butelka ze wskazówka mam oddane i nic mi się nie odblokowuje

14. SMOD_Atena

Niestety z poziomu forum nie sprawdzę, nie widzę tutaj Twoich postępów w evencie. Czy możesz dołączyć do posta zrzut ekranu z planszą gry na 1 i 2 piętrze?

15. lusia0234

Serdecznie dziękuję za pomoc.Życzę miłego dnia

16. SMOD_Atena

Bardzo proszę i wzajemnie miłego dnia życzę. Rozumiem, że z zadaniem sobie poradziłaś i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.