Opinie Cała masa skarbów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.magdalena233

jakleci.magdalena233 Młodszy ekspert

Dostępność niby od pierwszego poziomu...ech ja mam 293 lvl bahamy a nie mogę eventu zrobić, bo tam takie rośliny których nie mam, masakra :/ Powodzenia wszystkim :*

2. uchen

uchen Forumowy żółtodziób

udało się odkryć habanero, ale pojawiły się inne roślinki nie możliwe do odkrycia tak szybko, ech a taka była nadzieja na asymie, szkoda, może następnym razem uda się ją zdobyć..

miwi45 i pretorianka lubią to.
  3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Gratuluję,

Widzę, że czujesz się znów dowartościowany jako "miszcz".

Ostatnie edytowanie: 21 marca 2019
  4. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Dziękuję, dowartościowuję się w realu, tutaj sobie "miszczuję", jedna osoba napisała że lubi takie wygłupy, a dla mnie każdy zadowolony człowiek to prawdziwy skarb, a jak się zbierze kilkoro to już masa skarbów.
    To dla Ciebie AldonoxD.... no i dla Was:p.

5. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ciężko jest kogoś zmotywować jak się nie ma chociasz odrobiny chęci na to by robić event.Rozumiem to musisz odpocząć.Ja go robię choć nie wiem dlaczego,może z nudów albo dlatego że wszystkie eventy robiłam, zlepszym lub gorszym skutkiem.
    Pozdrawiam

6. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Bardzo trafna diagnoza.
    Wniosek o urlop złożony i rozpatrzony pozytywnie.

Był czas, kiedy też robiłam wszystkie eventy. Teraz trochę inaczej podchodzę do tego aspektu gry.
    Tobie życzę powodzenia w ukończeniu, na pewno Ci się uda :).

Marrylan, -strzalka- oraz olgs3 lubią to.
  7. blazers

Jednak na kroplach lepiej ciągnę także ostatnie obrazki i słowa me w tym wątku.
    Strych.

Finito / koniec.

Mało co zostałbym spamerem tygodnia.

Powodzenia.

8. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Normalnie pasjami nie? xD:cry:
    ale ja bardziej tu się zatrzymam:
    Wpierw nasuwa się odpowiedź że nie można - ponieważ, hamakowanie to też sztuka i to nie wcale taka łatwa, jak się wydaje.
    Bo jednak po latach, chciałoby się event zrobić, gdyby był wyzwaniem, nową formą, mechaniką czy zwyczajnie miły do "machnięcia":pxD
    Ale mając wybór, przykładowo wybieram hamak, układam się wygodnie, chcę odpocząć w ciszy i spokoju, a tu non stop mi trącają hamakiem, przeciągi robią, budzą, krytykują dlaczego nie robię, biegają nerwowo i nagle się okazuje, że ten hamak wraz ze mną stoi/wisi na drodze :pi nagle się okazuje, że to leżenie jest strasznie trudne :p więc może tu powinnam załączyć narzekanie?- że dajcie mi spokojnie leżeć albo dajcie mi argumenty, bym zeszła z hamaka, albo dajcie leżeć wygodnie;)- to tak bardzo przenośnie i fantazyjnie :D

Coraz częściej, jest tak, że ten hamak, to najlepsze wyjście, gdyż jak widzę mechanikę eventu, że bez dopalaczy z moim czasem jaki poświęcam grze, to po latach za mało, to po co mam zaczynać?

Hamakowanie jest albo omijane albo krytykowane, spotkałam się wiele razy z pytaniem jak nie robisz eventu to po co grasz?
    lub nie robisz eventu to po co się udzielasz?:(
    Niestety bardzo wiele osób grających tylko dla eventów, dziś już nie gra :(
    Bo wybrać- odpuścić event- wcale nie jest takie proste jak się wydaje.

Pomijam profity lub ich brak, no ale jak się odrobinę grafik postara, to te piksele czasem kuszą :D:cry:
    .....
    Ale obecnie nie hamakuję :)dosłownie bo na "spacerku" rozeznawczym byłam, coś tam oddałam a dalej się zobaczy :p
    jak czas pozwoli to może machnę do pnącza spacerując :D
    No chyba że :
    Pewnie to olejki :paromaterapia :music:
    Mam niedosyt - brakuje mi info, ile tych kropelek się ulotniło?:p jak nie ma ulotki, to podobno trzeba pytać lekarza bądź farmaceuty a że samego doktorka widzę to pytam xD
    No nie bądź taki - może się zmotywuję i sobie machnę :p

9. blazers

Dużo za dużo /straciłem rachubę;)/, ale mam spore zniżki w aptekach to sobie pozwalam.

Od teraz naprawdę proszę już mnie nie cytować ani prowokować do odpowiedzi, bo albo wyjdę na chama co olewa, lub na tchórza co trzęsie portkami, ewentualnie na typa co słowa nie potrafi dotrzymać.

Znikam /stąd/.

tigre, olgs3 oraz Marrylan lubią to.
  10. eustachymrówka4

eustachymrówka4 Czeladnik forum

powinni napisać że event od 300 któregoś etapu na bahamie

11. Cardamon

Cardamon Analityk forum

O kurczaczek , chyba trochę za wcześnie :wuerg:

A co tam :) i tak wszystkich pozdrawiam :inlove:

12. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Ja Ciebie też :) i gratuluję :)

miwi45 i Cardamon lubią to.
  13. Cardamon

Cardamon Analityk forum

dzięki :) . To wszystko przez ten syreni głos z głębi rozpulchnionej wiosennie ziemi : " nie leń się małopolski kmiocie,
    przeoraj mnie i obsiej ;), zasil wodą i wieloskładnikowym nawozem a odwdzięczę ci się plonem stukrotnym ".

I tak się stało o_O

14. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

przy takim bonusie to tylko krokusa trzaskac...jedno pole= 20 336 sg...

robins71, olgs3 oraz Cardamon lubią to.
  15. miwi45

miwi45 Weteran forum

Nie mogli tak napisać z prostej przyczyny - to nieprawda.
    Istotna jest ilość złotych bananów, będących w posiadaniu Gracza, co wprost się przekłada na ilość odkrytych w świątyni roślin/zwierząt/drzew.
    A złote banany można zdobywać nie tylko za przechodzenie z poziomu na poziom ale także w misjach, eventach, w Skleporamie za farmarki (dla chętnych były też dostępne na wyprzedażach). ;)

16. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Witam :) . To prawda , choć w moim przypadku wolę podeprzeć się uszlachetnioną chryzantemą:p.

17. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Hahahaha :) no tak, kto by dał radę oprzeć się takim śpiewom :) Miłego

Cardamon lubi to.
  18. betkapawlak35

betkapawlak35 Forumowy żółtodziób

czy jak nie mam habanero to dalej nic nie otworze?

19. aisunel

aisunel Generał forum

100 i nastepne 100% ze skrzyneczki powoduje,ze robie oboje:p.Po wieloletniej tulaczce po tej grze stwierdzam z pelna odpowiedzialnoscia,ze Pigmalionem tejze jest kropelka,kolo i rozrzutnosc:D

Ostatnie edytowanie: 21 marca 2019
    MaraAcoma, Cardamon oraz olgs3 lubią to.
  20. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

I to jest sedno sprawy :) Dziękuję za trafne słowa :) to nie jest tak że nie mam towaru potrzebnego do eventu po prostu hamaczek czasami jest nie zastąpiony xD[/QUOTE]

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.