Opinie Cała masa skarbów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

jak to nie, rób, co zgarniesz to twoje :D

robins71 lubi to.
  2. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Hmmm mozesz powiedziec co to te helikoptery i jakim cudem zbierasz 600 zwierzakow bo jakos nie kumata jestem ???

Event hmm nie wiem czy robie :)

robins71 lubi to.
  3. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Sporo ZB zbiera się w trakcie eventów. Część zdobędziesz z misjach (oczywiście łatwiej, gdy robi się misje systematycznie niż tak na hura). Można kupić w skleporamie. Dużo kryje się z skrzynkach.
    Mnie tam na przechodzeniu poziomów wyspy (czyli również za ZB) nigdy nie zależało.
    // Od ostatniej aktualizacji wyspy (27.02.19) zdobyłam prawie 300 ZB :sleepy: dużo za dużo jak dla mnie. I nie mam eliksirów na wyspie (w pasku siedzą jeszcze, a nawet gdyby nie siedziały, to wstawiłabym na farmę). //

Jednak gdyby mi zależało, to uruchomiłabym też rzemiosło, które daje ileśtam % więcej TPD.

4. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no tak sprawdzilem roslinki, i niestety utkne na wejsciu do zielonego pokoju i oddaniu 80 krolikow, nie mamhabanero :D takze potrzebuje jedynie: pszenica, salata, rzerzucha, siano, 800 eventowki, slonecznik i te kroliki co o nich wyzej pisalem :D

miwi45 i robins71 lubią to.
  5. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam
    To może ja zachętę zrobię :) To może dżemik pomoże :) Na co możemy pomarudzić?? to tylko na wylotki jak nas zawiodą.A taki apel do farmerów co marudzą na sianie, OGARNIJCIE SIE .. przecie to farma i sama nazwa wskazuje co tu się robi.Ale mała konkluzja,nie każdy może zostać farmerem :) A jak ktoś chce być miastowy,to ma możliwości na inne gry i budować domy i wsie Wikingów itd
    Mnie się miło czyta forum jak się wymieniamy radami co i jak zrobić żeby było lepiej i ewentualnie pomóc.A nie co event się zaczyna to spanie,narzekanie.Ja też psioczę i czasem użyję ostrych słów krytyki,ale litości,te eventy co były dały spokój i myślę że te też będą spokojne i dadzą satysfakcję,chociaż zaznaczone że trudne.Miłego siania :))

Ostatnie edytowanie: 19 marca 2019
    kaniape4410, miwi45 oraz robins71 lubią to.
  6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Farmi się?
    To niedopuszczalne!
    xD:cry:xD

7. jagoda1953

No przecież mamy rozmnażanie :)

8. miedziakPL6

miedziakPL6 Czeladnik forum

mam pytanie
    Czy dobrze czytam jak nie mam odblokowanego habanero na wyspie to nie przejde na pierwsze piętro bo nie dostanę sie do trampoliny??

robins71 lubi to.
  9. niebo016

niebo016 Generał forum

Oj dużo wszystkiego, potrzebnych rzeczy to mam chyba ze 20% z tego co chcą do ewentu. Nasion to mam po 10, 15 sztuk, nie robię, mam mało milionów aby dokupić co brakuje.

10. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Tak zapytam, to co Ty robisz na Bahamie, ze nie masz rozsianych roślin?

olgs3, robins71 oraz miwi45 lubią to.
  11. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Wieczorem poprzedniego dnia stawiam zagrody np 125 żab, rano odpalam kokon, zbieram 250, potem np motyle (gałązka, kulki, doniczka) "rosną" 6 godzin z haczykiem, zbieram 250, potem można dać jeszcze żółte króliki (3:41) a potem masz czas jeszcze na kury czy kukułki. Czyli przy takim ustawieniu, masz 900 zwierzaków w ciągu dnia.

12. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

chyba się pobawię , bo całego robić nie trzeba

bogusiania, robins71 oraz miwi45 lubią to.
  13. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

O to to właśnie -powtarzanie... - nie tylko przez dłuższy, ale cały czas - tych samych czynności w celu osiągnięcia konkretnych korzyści
    tylko że w tym ewencie jakoś trudno mi się doszukać dla siebie tych konkretnych korzyści - 5% więcej wypadajek i tylko na Baha na jeden zbiór dziennie , to ile więcej mi da w ciągu 6-cio dniowego ewentu :music:
    18/20 sztuk ? niechby nawet 25 - w takich ilościach to mi jeszcze nigdy nie brakowało - jeśli lecą marnie to zwykle brak w ilościach trzycyfrowych, a jeśli mam nadwyżkę to także w trzycyfrowych, a więc...
    ... pierwszy raz w swej farmerskiej przygodzie dobrowolnie rezygnuję z ewentu na rzecz Spółdzielni :p
    - powodzenia tym, którzy będą robić i dobrej zabawy wszystkim , którzy cokolwiek na farmie będą robić:)

14. niebo016

niebo016 Generał forum

A co ja robię? to moja sprawa, lubię hodować zwierzaki. Nie farmeramą człowiek żyje. Ewent cała masa skarbów jest całkiem ciekawy.

15. aseret09

aseret09 Czeladnik forum

Zgadzam się z tobą

16. jagoda1953

Ło matko to coś Ty robił/a przez te lata co tu jesteś?? chyba na hamaku stale

robins71 i Wrzosowisko3 lubią to.
  17. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Był taki event, w którym była możliwość odblokowania następnego zadania ale niestety za florki

18. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Bez zachęty będzie i z dużym niesmakiem.
    Na wylotki/wypadajki można, na sianie już niexD.
    Czy Jagoda je tylko jagody, Chińczyk gra w chińczyka, a każdy kret jest kretynem ?
    "Narzekacze" zmykać /inny czasownik lepiej by to oddał/ do innych gier, tutaj miejsce tylko dla "entuzjastów".
    Czytanie ciągle tych samych rad ,wyliczeń, meldunków ilościowych ………:wuerg:.
    Moja krytyka jest jedyną słuszną8).

Wyrażam nadzieję, że mój post jest równie niesmaczny dla "entuzjastów" co Twój dla "narzekaczy".

Jak ja się cieszę, że eventowe czytam coraz rzadziej i po łebkach, niestety czasem wpadają mi takie "kfiatki".

Czy miszcz robi event czas pokaże, niczym specjalnym mnie nie zaskoczył, nie to co dyktatorzy.

Bry ogarnięte.

19. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Kapitan Bunia usłyszała o skarbach ukrytych w jednym z domów letniskowych należących do rodziny Sylwi i postanowiła złożyć im wizytę pod ich nieobecność. Masz dość odwagi, by do niej dołączyć? Toż to jawne nakłanianie do popełnienia przestępstwa:)Trzeba to zgłosić generalnemu prokuratorowi panu Z.

20. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Pan Z to ma strasznie dużo biedaczek na głowie, teraz mu się nowy dołeczek szykuję, to myślę, że nie wszyscy będą równi wobec prawa i się Bunią nie zajmie ;)
    Tak wiem wiem, nie na temat

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.