Opinie Cała masa skarbów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Tyle roboty a pnącze tak marne.. Raczej nie robię.

bogusiania i robins71 lubią to.
  2. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Helikoptery w ostatniej chwili udało mi się upolować - całe 2 sztuki, z czego jeden polazł na pnączę, więc bida ;) A mi się jakoś udaje ten jeden dzień wykroić, na kokon, stawiam hurtowo i ponad 200 każdego zwierzaka przybywa, czyli dziennie np ponad 600.

3. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Hamaczek...:)

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

A Ty przecież nie lubisz zbierać pnącza :p

Ostatnie edytowanie: 19 marca 2019
  5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Fajny plan, za pozwoleniem skorzystam przy okazji,;) póki co sieję sobie fasolę :music:bo mi wyszła nie wiem gdzie xDa mam pnącze ze strachami to i więcej roślinek:inlove: A potem chyba hortensje dam ...:music:

robins71 i krasnoludek10 lubią to.
  6. martajolka81

Korzystaj, mi też Dobry Duszek podpowiedział :) Takie zbieranie jest mniej bolesne. Na noc wypróbuję chryzantemę a teraz jakieś inne kwiatki rosną.

7. miwi45

miwi45 Weteran forum

Ja wiem, czy marne? U mnie da w chwili obecnej 182 000 TPD na dobę. Do tego 5% większa szansa na wypadajki. Ziarnko do ziarnka... tu 5% tam 5% i zawsze parę wypadajek jest ;)
    Ostatnie 2 eventy przemknęły delikatnie, prawie niezauważone. Fajnie było nie wpadać na farmę z zegarkiem w ręku.
    Postanowiłam czas błogiego spokoju przedłużyć i poprostu zalegnąć na hamaku przez najbliższe kilka eventów.
    Ale tak sobie patrzę - co ja będę robić z tą helikonią, solanum mamosum (czy jak tam się to pisze ;) ), inną miechunką?
    Mogę sprzedać. Ale co ja z tymi SG robić będę? Jeszcze w głowie mi się od tego bogactwa poprzewraca ;)
    Oddam sobie do eventu, coś tam posieję, coś tam porobię. Aby do pnącza. A potem...zobaczę :)

8. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

U mnie w stodole pustki jeśli chodzi o zwierzaki - prawie wszystkie wpakowałam do
    misji "zawody rolnicze". Mam w końcu puchary na drzewie 30/30 ale poprawy
    w wypadaniu dropów jakoś nie zauważyłam. No cóż, będę odpoczywać.

9. krasnoludek10

No właśnie, więc mi jest zbędne:p

10. martajolka81

Ciągle zadziwiasz ;)

Anhedrea, robins71 oraz krasnoludek10 lubią to.
  11. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

O kurde nie zbierasz pnączy? to z jaką częstotliwością wbijasz lewele? Skoro nie masz pd z pnącz to lipa, masz mały rozwój moim zdaniem .... a szkoda
    w temacie ewencik robię ponad 1000 tukanów i koali w zapasach czekających na topa więc żal nie robić :)

Mam ponad 200 pnączy i zebranie ich ręcznie to chwila moment myszka i enter xD

robins71, cyfrzakk oraz krasnoludek10 lubią to.
  12. krasnoludek10

mam jakieś 130, ale nie mam już parcia na zbieranie ich

robins71 i oset53 lubią to.
  13. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Myslałam że nie masz ich wcale .... :)

Masz rację z czasem nie chce się już ich zbierać ale ilości pd tpd i skrzyń są przekonujące

robins71 lubi to.
  14. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A widzisz, tego nie doczytałam w pośpiechu ;) choć i tak planowałam robić.

Ja to się zastanawiam czy da radę zrobić tylko na 2 łąkach. Nie uśmiecha mi się usuwać wodospadów... :sleepy:

miwi45 i robins71 lubią to.
  15. klonek68

klonek68 Generał forum

W stodole jest wszystkiego w nadmiarze xDxDxD więc robi się ;) i się jeszcze zarobixDxDxD

robins71 lubi to.
  16. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Nie lubię siać na wyspie, więc chyba podziękuje, albo wrzucę coś ze stodoły dla cząstkowych łupów.
    Hmm 25k to dużo jak na wyspę... moje drzew mogą spać spokojnie zwłaszcza, ze "wyspowe" bonusy wylewają mi się uszami, więc pnącze tylko dla bahamy mnie nie kusi.

17. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Czy chwila moment to min 6 minut, przy jednym pnączu 2 sekundy a jak 3 sekundy to 10 minut.

Odnośnie eventu za duże wymagania w oddawanym towarze, mam dość takiego kalendarza eventów jeden się kończy drugi zaczyna a ja nie mam zamiaru być "niewolnikiem" i ciągle siać - zbierać, siać - zbierać i tak miesiąc za miesiącem więc hamaczek xD
    a i zapomniałbym robię tylko dla naklejki xDxD

18. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

a propo wypadajki lecą tylko z upraw i drzew, ze zwierzaków nie

19. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    W stodole wszystko jest i pozostaje wysiać roślinę eventową. Ta można wysiać szybko siejąc na noc czyli będą praktycznie 3 zbiory w ciągu dnia nawet gdyby był poślizg i jeden z nocy. Jako że wypadajki do tego eventu lecą także na farmie to nie powinno być z nimi problemu. Trudniejszy pod względem wypadajek to ja widzę ten lądowy bo 8 sztuk ulepszeń fabryki za darmo nie dadzą. Życzę wszystkim powodzenia i nie zapomnijcie że jutro do godziny 9:00 rano są konserwy

20. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Powodem nieodblokowanych roślin pas, niestety. Miałem obkupić się na targu, kiedy zobaczyłem Helikonię jako piąty krok. Skąd mam wziąć 152 ZB!? Nauczyli się dawać dalekie rośliny. Nie będę robił tylko 4 kroków!

robins71 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.