Opinie Cała masa skarbów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Mam dosyć eventów ,za dużo wszystkiego do oddania .Po raz pierwszy odpuszczam .

bogusiania i robins71 lubią to.
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

I znowu się nie zawiodłam na braci farmerskiej xD
    Dwa główne standardowe argumenty przeciwko eventom (siewnym): za dużo siania i dlaczego nic nie chcą ze stodoły.
    Tutaj owszem chcą ze stodoły, a siania nie tak znowu dużo...
    ... więc mamy dla odmiany połączenie tych dwóch argumentów powyżej: za dużo chcą ze stodoły.
    A pod koniec oczywiście się okaże, że wszyscy robili xD

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Oprócz Ciebie xD

A tak poważnie, to jak ktoś ma zapasy w Stodole to chyba warto część oddać ;)

Ja jak zwykle na spokojnie, to co mam to oddam, jak będzie warto i dorwę na targu to dokupię a jak nie, to zrobię ile dam radę na luzie, na zbytnie spinanie się nie mam za bardzo ochoty, odwykłam już :p

4. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Na szczęście wylotki lecą też na farmie, więc nie powinno być z nimi problemu :)

amber♥, robins71 oraz hlnrys lubią to.
  5. ewanta

ewanta Komandor forum

czyli trzeba wszystko pousuwać? nawet z wodospadów?

amber♥ i robins71 lubią to.
  6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jak się ma krokusa i kropelki, to na pewno.;)
    (Mam :D)

7. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Ale można na noc dać krokusa, a rano będzie na wypadalce i tu i tu :) Jak się nie ma co się chce, to się lubi, co się ma ;)

8. anna0089

anna0089 Książę forum

Do pnącza na pewno robię , taki nawyk . Dalej zobaczę ,okaże się w praniu ...

bogusiania, amber♥ oraz robins71 lubią to.
  9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Miałem na myśli krokusa turbo 1s w razie "W".
    U mnie na noc będzie szedł len.

10. robins71

robins71 Stary wyjadacz

Witanko...nie zaiskrzyło między mną a eventem więc nie robię, bez uczucia nie wypali na starciexD

11. martajolka81

W razie "W" mi zostanie goździk tylko. Chyba, że do tego czasu szklarnia mile zaskoczy i da ten jeden jedyny potrzebny :) Damy radę :)

12. amber♥

amber♥ Komandor forum

Jak przeczytałam FAQ uznałam że nie robię , potem wyszło ze jest drugi event w tym samym czasie na farmie - więc zmieniłam zdanie , i jednak robię :pxDxD.
    Towaru mam na cały event może jeszcze pohandluję jak mi się będzie chciało :D.
    Zobaczę ile będzie wypadalców na start , jeśli mało to od razu włączę pnącze żeby trochę ich nastukać a jak zabraknie to pod koniec jeszcze będzie czas ponownie je uruchomić :).
    Powodzenia farmerzy :)

olgs3, gosiagosia60 oraz robins71 lubią to.
  13. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

hamak :D

14. franio1950

franio1950 Okazjonalny autor

Jak wydrukować tylko samą tabele zadań , proszę o pomoc.

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

franio1950 możesz kliknąć na tabeli zadań prawym przyciskiem myszy i wybrać opcję "Zapisz grafikę jako" lub zrobić zrzut ekranu z tabelą. Tutaj znajdziesz wskazówki: Jak zrobić screena.

16. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja już mam przesyt eventów już nie cieszą jak kiedyś jak były 1 lub 2 w miesiącu,a tera nie ma wytchnienia i nie ma kiedy hodować zwierząt.

bogusiania, sun82 oraz robins71 lubią to.
  17. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

A po co hodować? :pJa kupuję... :inlove::D8) zysk z eventu większy... :D:inlove: Ale to zależy co dla kogo się liczy8):p

18. martajolka81

Ja hoduję z konkonem :) kupuję tylko te tsowe, jak są mi bardzo potrzebne.

robins71 i Daisy44 lubią to.
  19. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Oczywiście robię. Zapasy w stodole są, brakujące rośliny można dokupić w sklepie (po 300 szt. każdego dnia). Resztę dzisiaj wyhodować, wysiać, a od jutra ciężka orka na polu (w końcu człek jest tu Farmerem). Powodzenia wszystkim , także malkontentom...... Miłego :music:

jagoda1953, robins71 oraz miwi45 lubią to.
  20. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Też hoduję z kokonem, tyle że teraz nie mam na to czasu, bo wypadajki ważniejsze, 8)więc kupiłam i zawsze kupuję oceniając na co mam czas i ile zdąże.:music: Ale wydane miliony już się zwracają pomalutku. No i mam jeszcze helikoptery... 8):inlove::D

robins71, ania1713 oraz miwi45 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.