Opinie Cała masa skarbów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Myślę,że warto wziąć itemik-zbierzesz go 5 razy-po 2 imprezowe wejściówki( może akurat coś z nich fajnego wylosujesz)-a asyminkę na gt upolujesz albo i w jakimś ts-ie z eventu może wpadnie;)
    Tyle tylko,że aby go zebrać -najpierw i tak musisz asyminę:(

jacekf, robins71 oraz aleksandra lubią to.
  2. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

a swoją drogą jak to jest, że jedni dostali wszytkie itemy bo zrobili a drudzy też zrobili i wszystkich itemów nie dostali???
    Mnie jeszcze brakuje 1 mapa do całości i czekam na wypadajki.:p:p

robins71 lubi to.
  3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

też nie miałam przez dwa dni jednego itemu, bo jakieś błędy były, ale już podobno wszyscy dostali...

4. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Ci co zrobili w miarę szybko (gdy BP się nie skapnęło, że jest błąd) nie "widzieli" itemów. Ale BP się skapnęło, naprawiło błąd i gracze, którzy wtedy zdobyli item go dostali. Ale żeby poprawić błąd u "sprinterów" ;) trzeba było napisać skrypt, który włączyli w poniedziałek

5. Irena

Irena Zaawansowany

Niestety przelogowanie nic nie pomogło i nadal o 22.00 nie ma itemu

6. szary_ludzik

szary_ludzik Hrabia forum

Witajcie
    Kapitan Bunia mnie okradła z florenów, które zbierałam przez 5 lat!
    U mnie do tej pory jest waluta BB, a w rzeczywistości są to FL.
    Moje ciężko zapracowane FL.
    I uczucia jakie mam są... jest mi i przykro i smutno i jestem wściekła, bo nigdy bym nie wydała na dwa złote banany ponad stu FL!
    I to jest podłość i oszustwa i Kapitan Bunia to zwykła złodziejka!

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Powstrzymaj emocje i zapoznaj się z tym Ogłoszeniem:
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/cała-masa-skarbów.66773/#post-1985520
    Rozumiem żal i rozgoryczenie, ale takie oskarżenia są nie w porządku.

8. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Osobiście uważam event za fajny, tylko dlatego, że koło dało 200 % ze żniw. Te zagadkowe zagrody i drzewa w eventach to tylko już z musu robię.

9. niki1990

niki1990 Komandor forum

równo 200 sztuk zdjęcia do pnącza. no aż ciekawa jestem

10. szary_ludzik

szary_ludzik Hrabia forum

Kochana, to stało się wczoraj, napisałam do pomocy technicznej i... cisza.
    Tylko automat, że przyjęli.
    Od wczoraj musiałam ochłonąć, by napisać na forum.
    Dziś przeczytałam tą informację, ale sytuacja stała się wczoraj.
    Zbierałam na dwa itemy, a teraz już wiem, że dostanę je najwcześniej za 5 lat z hakiem, bo tyle zajęło mi zebranie 104 FL.
    Nie stać mnie na kupowanie rzeczy do gry za prawdziwe pieniążki...
    Kto przez przypadek coś straci, ten wie o czym piszę.
    Tyle razy chciałam coś kupić, ale trzymałam FL na te konkretne rzeczy.
    Jeżeli kogoś uraziłam - przepraszam.
    Ale gdyby tam było kup za FL to bym nie przycisnęła przycisku kup, a że było kup za 102 BB to wcisnęłam, gdyż ostatnio czytałam coś, że ma być nowa waluta w grze.
    Tak, to prawda, to ja jestem głupia i zamiast FL zobaczyłam BB.
    Kapitan Bunia jest ok.
    Event jest łatwy, dostępny od pierwszego poziomu, a że habanero jest dostępne od pierwszego poziomu, to nie moja wina, że go nie zobaczyłam.
    Przepraszam co złego, to nie ja.
    Ja tylko chciałam się wypłakać, uspokoić nerwy, bo naprawdę nie umiem przejść obok tego co się dzieje na spokojnie.
    Jeszcze raz przepraszam
    To ja jestem nie w porządku jak zawsze, w końcu było napisane kim jest kapitan Bunia, a naiwni ludzie też są potrzebni, oddałam jej największe moje skarby i powinnam być z tego dumna.
    koniec

11. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Fajnie, nie wydałabyś czegoś co jest ci znane pod względem wartości jak i stanu posiadania ale ochoczo kliknęłaś i zgodziłaś się na nieznaną ci walutę i związane z nią warunki.
    Tak to twoja wina. Wyciągnij z tego lekcje, ze w internecie się nie klika bezmyślnie, bo naprawdę można sobie napytać biedy.
    Skoro była otucha, to jest i dobra rada, może nie tak słodka ale powinna ci się bardziej przydać, bo mam wrażenie, że ty nie zdajesz sobie sprawy, jak takie zachowanie jest nieodpowiedzialne. I o to powinnaś być na siebie zła a nie o stratę fl.

Event skończyłam, zgodnie z planem udało się wyjść na plus, bardzo zadowolona ze zgarniętych kuponików.

12. niki1990

niki1990 Komandor forum

Oto na małym skrawku łódzkiej ziemi stał się cud. Z bananów wyleciało prawie 300 zdjęć, i pnacze już pięknie hula. Jeszcze sobie na luźno posadziłam badyla, tak dla numeru

miwi45, Anhedrea oraz magdalena lubią to.
  13. abask

abask Fanatyk forum

Udało się skończyć choć łatwo nie było bo zabiegi sanatoryjne zabierają mi mnóstwo czasu :)

miwi45, Anhedrea oraz kalina-malina lubią to.
  14. giordani76

giordani76 Forumowy żółtodziób

Witam . Pierwsze piętro odkryte w całości , drugie odkryte w całości oprócz iteemu wesoła moda i tu problem iteem jest zablokowany kłódką i za żaddne skarby nie wiem jak go odblokować bo wszystko już odkryte wrrrr

15. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Za pozno zdecydowalam sie na robienie tego ewentu i niestety brakuje mi jeszcze 73 zdjecia nie ma szans na ukonczenie, trudno to tylko gra.

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zerknij proszę do tego posta: #253.

Posty, które niczego do tematu eventu nie wnosiły, usunęłam.

17. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Kiedy ze stanu załamania ("inni już dawno skończyli, a ja nawet nie wiem czy skończę") dzięki szczęściu na kole i niesentymentalnemu podejściu do zapasu supernawozu wchodzisz w stan nadziei gdzieś w okolicy pierwszej w nocy to rano nie dziw się, że postępu w evencie nie ma.

Zebrałam, do eventu przeszłam, a tu jakby nie doliczyło roślin. Już miałam do PT pisać, ale sobie przypomniałam, że sama sobie bym musiała odpisać i wtedy mnie olśniło...

No to na razie dalej mi brakuje 3000 rośliny, ale za to drugiej...

aaa.png

Słabo mi idzie to włamanie, pewnie z moim rozgarnięciem skończyłabym jak ta blondynka, co w worku z łupem miała rachunki i powoli je spłaca.

Powodzenia walczącym :)

18. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Jeszcze 4 mapy do końca, ale brakuje zdjęć. Cos tam posiałam na długo, więc do 14 zbiorę i powinnam mieć komplet. Miałam nie robić tego eventu, ale nawet fajny wyszedł, nagrody w porządku i jakoś sam się robił przy gotowaniu obiadków przy drugim :)

19. Irena

Irena Zaawansowany

U mnie nadal brak itemu. Czy mam pisać do PT? Czy skrypt już zakończył pracę? Ewent skończyłam wczoraj, a pnącza nie mogę "odpalić".

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak, problem został naprawiony:

Jeśli zadanie jest wykonane, w inwentarzu nie ma itemu, przejrzałaś też wszystkie obszary gry i chmury na Cudownym pnączu a itemu odnaleźć nie możesz to zapraszam ze zgłoszeniem do PT: Pomoc Techniczna.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.