Opinie Cała masa skarbów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Wczoraj pnącze, dzisiaj reszta w komplecie, nawet wesoła moda się nie zapodziała.;)xD

Zdjęcia całkiem nieźle poleciały z drzew. Teraz można spokojnie pooglądać mecz.;):)

2. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Ewentówka zebrana. Został tylko jeden pokoik, ale brak zdjęć - zgodnie z przewidywaniami. No to habanero na pola - tylko 258 brakuje, może jeden max dwa zbiory (przy okazji uzupełnię zapasy).

3. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

Witam ktoś wie który klucz trzeba odblokować aby zdobyc item Podaj piłke

niebo016 i miwi45 lubią to.
  4. kasia_79

kasia_79 Młodszy ekspert

o ile się nie mylę , to w tym samym rzędzie trzeba oddać 4000 kwiatu hawajskiego , klucz powinien mieć kolor " zasłonki "

5. ewanta

ewanta Komandor forum

brakuje mi zdjęć na 4 mapy - za godzinę zbiór drzew na wyspie. może wylecą potrzebne wylotki.

6. anna0089

anna0089 Książę forum

A ja mimo ,że mam 10 map nie mogę w ogóle wziąść - wesołej mody :cry:

ciekawe czy zgodnie z obietnicą coś z tym dziś zrobią :oops:
    edit , całe 1 i 2 piętro mam odblokowane . Brakuje mi tylko w dodatkowym pietrze 3 zadania -do wzięcia asyminy , zagrody dla gazeli i ostatnie gdzie trzeba oddać 50 butelek -co prawda tam jest klucz ! może to on otwiera wesoła modę ? no dziś już wszystko otworzę to sprawdzę . Powodzenia walczącym

Ostatnie edytowanie: 25 marca 2019
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak, to właśnie to zadanie musi być wykonane, po oddaniu 50 butelek ze wskazówką otrzymasz klucz a tym samym odblokuje się dostęp do itemu "Wesoła moda(+)".

8. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Pnącze odpalone. Dalej nie robię, bo mi się nie chce.:) Na polach nowe roślinki:music:

9. magdalena

magdalena Weteran forum

Ewent bez bonusów skończony.
    Zwierza było szkoda, aż mi się płakać chciało.

Powodzenia walczącym, idącym swoim tempem do celu.

10. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Pnącze i moda są w komplecie.
    Po wysianiu kwiatów przerzuciłam się na drzewa z XXL było 76/188 wylotek a z sandałowców 81/188.
    Życze powodzenia kroczącym do celu;)

jacekf, niebo016 oraz robins71 lubią to.
  11. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Witam po weekendzie:)
    Event skończony łącznie z dodatkowym pięterkiem:inlove:-a tak sobie zaszalałamxD
    Powodzenia jeszcze walczącym i zdobycia zaplanowanych nagród życzę.

niebo016 i robins71 lubią to.
  12. pelargonia70

pelargonia70 Okazjonalny autor

Mam pytanie poproszę o podpowiedz , drugie zadanie skończone item Wesoła moda mam 10szt map nie otwiera
    w dod piętrze mam wymagane 50butelek nie otwiera kłódka tak samo jest kłódka na klat gdzie jest gazela brakuje mi tylko trochę roślin gdzie jest drugi klucz dlaczego nie mogę otworzyć pozostałych mimo wymaganych rzeczy które posiadam?

niebo016 lubi to.
  13. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

pelargonia70, aby móc oddać mapy w pokoju z itemem "Wesoła moda (+)", musisz otworzyć żółte drzwi, prawda?

Spójrz teraz proszę na poniższy schemat 3 (dodatkowego) piętra (zawarty w Poradniku). Klucz do żółtych drzwi jest w żółtym pokoju (za Zagrodą dla gazel). Ale on też jest zamknięty drzwiami - tylko różowymi. Czyli najpierw odkrywasz różowy pokój (nagroda asymina), potem idziesz do żółtego pokoju - odkrywasz go, a na koniec odkrywasz pokój z z Wesołą modą.

3_piętro.png

talarek1961, niebo016 oraz robins71 lubią to.
  14. pelargonia70

pelargonia70 Okazjonalny autor

jeśli dobrze zrozumiałam to najpierw odkrywamwymagania z asyminą to potem otworzę resztę bo resztę wymogów posiadam brakuje mi trochę roślinek do 4tys dziękuję za podpowiedz.

robins71, talarek1961 oraz niebo016 lubią to.
  15. BA_Marion

Dokładnie tak - najpierw różowy pokój, później żółty pokój i na końcu pokój z Wesołą modą (+). Powodzenia :)

robins71 i niebo016 lubią to.
  16. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

Wypracowanego itemu Woda chłodząca

nadal nie mam

Ile zasu mam na ten item czekać?? poniedziałek niedługo się skończy!!!!

talarek1961, niebo016 oraz hlnrys lubią to.
  17. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

U mnie już oddali item : relaks na plaży " i co z tego jak nie mogę odpalić pnącza. Zdjęłam wszystkie itamy, postawiłam ponownie i nic, przelogowałam się i też nic. Pewnie niedługo napiszą ze za dwa dni uruchomią skrypt który pozwoli odpalić pnącze ;)>:(

18. -akacja-

-akacja- Czeladnik forum

nie ma to jak utknąć na samym początku, habanero nie mam odblokowane i kupić tez nie mogę :mad::mad::mad:

niebo016 lubi to.
  19. BA_Marion

basia_z_, skoro odzyskałaś item, to pewnie skrypt ruszył... Zobaczymy, jakie będą efekty... Póki co żadnych oficjalnych informacji nie mamy.

-akacja-, skoro nie masz odblokowanego habanero, to na targu go nie kupisz, żadnego wyjątku tu nie ma. Możesz przejść to pole za floreny, ale nie wiem czy warto.... Zwłaszcza, że pewnie zaraz utkniesz na kolejnej nieodblokowanej roślinie, drzewie czy zwierzaku...

talarek1961 i niebo016 lubią to.
  20. -akacja-

-akacja- Czeladnik forum

witam w klubie wysoki poziom i nieodblokowane habanero a innych owoców i zwierząt pod dostatkiem :cry:

talarek1961 i niebo016 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.