Opinie Cała masa skarbów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Tak jak wszysscy-zdjęciodeficyt. Brakuje coś z 500. Ale na polach płaskurka dojrzewa. Reszta jest. pnącze kompletne, asymina rośnie

2. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Jeszcze 166 zdjęć i cały event zostanie skończony. Trochę powinno wypaść za 1:30 a reszta może wypadnie po 14:00. A jeśli nie po 14:00 to na pewno o 19:00.

3. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

Witam. Mam zrobione I piętro i drugie prawie całe . Problem z wejsciem do pokoju ze skrzynią Wesoła moda(+) ,a mam wszystko co potrzeba.

robins71, anna0089 oraz miwi45 lubią to.
  4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

klucz do tego pokoju znajdziesz na dodatkowym pietrze...

5. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

ok dzi
    Dziękuje , na dodatkowym mam juz troche porobione ,ale widocznie nie trafiłam jeszcze na ten własciwy pokój .Dzięki i miłego dnia

6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Robię tylko do pnącza. Reszty mi się już nie chce wolę siać nowe rośliny niż badyl.:eek: Brakuje mi czterech map do uruchomienia pnącza.:music: Stoję na zdjęciach. Na polach eventówka z rozmachu:p to może i całość zrobię, ale naprawdę mi się nie chce. :cry:xD:cry:

7. Irena

Irena Zaawansowany

Witam, czy ktoś ma problem z itemem "Relaks na plaży", bo u mnie mam inf. że nie mam go w inwentarzu, a pole z nim odkryte. Pozostałe itemy już są postawione, tylko tego nie mogę postawić.

8. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Zapoznaj się proszę z tymi Ogłoszeniami >>KLIK<<. W poniedziałek zostanie uruchomiony skrypt, który dopisze Graczom należne itemy. Problemy te dotyczyły nie tylko dwóch itemów wskazanych w Ogłoszeniu, lecz również pozostałych - w tym Relaks na plaży.

robins71, anna0089 oraz abc2016 lubią to.
  9. ahara

ahara Okazjonalny autor

Dokładnie ten sam błąd występuje i u mnie, item odkryty a nie ma go w inwentarzu. :(

10. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

tak, trzeba czekać na krypt.

11. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

zapoznałam się z ogłoszeniami - dotyczą itemów cytuję "Itemy Podaj piłkę! oraz Wesoła moda(+) są dopisywane do kont, ale niewidoczne dla Użytkowników", a u mnie brakuje itemu Woda chłodząca, chociaż oddałam rośliny żeby u mnie był.
    Do PT nie zamierzam pisać, bo to takie przysłowiowe mówienie do obrazu.
    Mam nadzieję że zgarnięty przez system mój wypracowany item Woda chłodząca wróci do mnie w czasie trwania eventu.

Ostatnie edytowanie: 24 marca 2019
  12. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Zgadza się, u Graczy wystąpiły też problemy z dopisywaniem itemów "Woda chłodząca" i - jak u Farmerki Irena - "Relaks na plaży". To również zostało zgłoszone i będzie korygowane poniedziałkowym skryptem. Mam nadzieję, że skrypt zadziała sprawnie i odda nam to, co sobie wypracowaliśmy :)

13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dzisiaj będzie koniec, brakuje tylko 26 zdjęć :)

14. -norbijas-

zdaniem niemcow to one sa..tylko znajduja sie w zlym inwentarzu....czyzby kazdy z nas mial ich dwa...widoczny i niewidoczny...xD
    sind die gewonnenen Items in ein falsches Inventar gebucht,
    http://de.bigpoint.com/farmerama/bo...chätze-in-hülle-und-fülle.87297/#post-4009624

15. Anhedrea

16. -norbijas-

chyba to kolejna tajemnica lasu...;)xD

17. Anhedrea

Event zakończony z niewielką (+39) nadwyżką zdjęć:

Item "Wesoła moda" bez problemu postawiony na polu:

18. eawcia

eawcia Forumowy żółtodziób

nie ma pola manewru żeby dziekolwiek przejść trzeba dostarczyć Habanero którego jeszcze długo nie odkryję i żadnej szansy żeby to minąć ....złość

tereska1108, pretorianka oraz anna0089 lubią to.
  19. Anhedrea

Jak masz floreny, to spróbuj ten krok wykonać za FL.

A może masz dużo farmarek, to kup złote banany w sklepie i odkryj.

20. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Wszystkie skarby zdobyte. Wreszcie koniec :) xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.