Opinie Cała masa skarbów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

EmilL66 a konkretnie do którego pokoju chcesz wejść, jaki towar trzeba oddać i jaka jest nagroda?

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

3. EmilL66

EmilL66 Okazjonalny autor

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Pnącze już kompletne i pracuje:

Do całkowitego zakończenia brakuje 89 butelek, 2269 hawajskiego kwiatu i strasznie dużo zdjęć - 728.

5. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Brakuje jeszcze po 10 tys ewentówki - czyli jutro koniec w obydwu ewentach (jeżeli chodzi o roślinkę). Przyjemny czas wzrostu, można się wyspać - 7h, a w dzień z wodą - 5,36 - akurat przynajmniej gra w realu nie przeszkadza. Ewenty robione bez bonusów (koło śpi).

Patrząc na wcześniejsze posty, to zostanie tylko wypstrykanie zdjęć, pozostałe wypadajki lecą lepiej w porównaniu do potrzebnej ilości.
    Na to w gumiaki, pozdrawiam z pola farmy :)

6. tixwiktor

tixwiktor Zaawansowany

już się pogubilam. cz ja muszę odblokować wszystko pod piętro i 1 piętro. tzn odblokować do rządu chmur.
    bo wydaje mi się że nie , ale prosze o zdanie tych którzy misje zakończyli:);).

robins71 i pretorianka lubią to.
  7. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Musieć, to nie musisz niczego;) Ale jeśli chcesz zdobyć tylko kompletne pnącze i nic więcej, to możesz odpuścić: całe trzecie (dodatkowe) piętro i na drugim piętrze - 4 pomieszczenia oznaczone kółeczkami:
    2_piętro.png

8. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Teraz to doczytałam ;)
    Kto to wymyślił? xD Trampoliny są po to by skakać w górę, a tu wychodzi na to, że wchodzę próbuję skoczyć i ... trampolina się pode mną zarwała xD:cry:xD i jak tu mieć wysoką samoocenę, skoro nawet gra wmawia, że masz za dużo kg :oops:;)

Jakoś chaotycznie robię ten event. Zastanawiam się czy zgarniać tę asyminę czy sobie darować. Parcia na nią nie mam, dlatego się zastanawiam

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Odpuszczając asyminę jednocześnie odpuszczasz gazele i item "Wesoła moda". Pewnie, że zdobycie ich nie jest konieczne i pnącze bez tego będzie aktywne. :)

Uparłam się, że zrobię cały ten pokręcony event, pnącze już mam i roślinę wysianą w całości, brakują mi 132 butelki i aż 792 zdjęcia ale na taki event kasztanka nie uruchamiam i SN nie zużywam. Liczę, że wypadną z normalnej już pracy farmy i wyspy.:)

10. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Aaa, chyba że tak. No to robię do końca :D
    Dzięki ;)

11. abask

abask Fanatyk forum

A jak można zrobić zadania za fl? Albo jestem slepa albo nie kumam.

12. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Zwyczajnie, gdy dojdziesz do pola w którym nie możesz (bo nie masz) lub nie chcesz oddać towaru ze stodoły, klikasz ikonkę płatności za FL (zaznaczyłam ją czerwonym kółkiem), płacisz i gotowe. Możesz iść dalej.

grafika.PNG

robins71 i pretorianka lubią to.
  13. abask

abask Fanatyk forum

No qrcze....Mówiłam, że jestem slepa :) Dziękuję :)
    Jestem obecnie w sanatorium to mi czasu na granie brakuje i muszę się jakoś poratować.

robins71, tereska1108 oraz pretorianka lubią to.
  14. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Pnącze mam, ale włączę jutro podczas zbioru roślin i drzew z Bahamki.:) Zielsko w komplecie ( 200% do stodoły się trafiło z koła więc to nie sztuka )
    Butelki w nadmiarze. Braki wiadome... Zdjęcia :p Czasu jeszcze sporo, wiec uzbiera się je tanecznym krokiem. :)

15. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Zdobyłam item relaks na plaży i j ak chcę go postawić na pnączu jest komunikat, że go nie mam,
    Coś robię nie tak ?

16. fiołekafrykański1

fiołekafrykański1 Okazjonalny autor

Witam.
    Nie mam odkrytej helikoni, solanum i z drzewek brakuje mi pitomby.
    Moje pytanie czy jest sens oddawania koali czyli dostęp do trampoliny żeby zebrać tylko cząstkowe nagrody na II piętrze?
    W spółdzielni wyczerpałam możliwość zdobycia ZB - za duże braki i farmarek też u mnie mało.
    Proszę o podpowiedzi.

17. Anhedrea

robins71, Wrzosowisko3 oraz -rybka24- lubią to.
  18. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

19. Anhedrea

Asymina już zdobyta.

Do skończenia całości potrzeba jeszcze 512 zdjęć. Reszta już jest.

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2019
  20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.