Opinie Cała masa skarbów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niebo016

niebo016 Generał forum

8)Aby skończyć pierwsze piętro potrzebuję 214 zdjęć ze wskazówką. Drugie piętro odblokowane już mam.:)

Ania.1987, AngelGina oraz robins71 lubią to.
  2. .elom.

.elom. Moguł forum

Desperacja mnie bierze- odkręcę Gaz , czy zapuka ktoś na czas?

tereska1108, Ania.1987 oraz hlnrys lubią to.
  3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Lepiej zakręć. Kołem. Może bonus wpadnie?
    Na desperację jeszcze masz czas ;)
    Ja od tego latania po polach i siania już zadyszki dostaję :p

4. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

i po co latać i zadyszki dostawać? ;)
    wyjątkowo łagodne rośliny do wysiania - jak mam nawóz to co 5:03, a jak nie mam to 5:36 albo 7:00 na noc - wszystkie 6 pól jednocześnie - wreszcie ktoś pomyślał - spokojnie można wysiać 3 razy w dzień z wodą i raz bez niczego na noc - żeby tak zawsze było :)

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Wszystko wina tego bonusu z koła. Na szczęście już się kończy i będzie można zwolnić. Tym sposobem pomimo weekendu poza domem eventy uda się skończyć :)
    Faktem jest, że to skoordynowanie czasów dojrzewania dużo pomaga. Tylko jakoś szybko zielone kropelki umykają. Tu trzy pola do oblania, tam dwa i pół...

6. RWM41

RWM41 Ambasador forum

U mnie roślinki starczy, ale te zdjęcia......Nic. Habanero na pole i wypadną mam nadzieję

7. klonek68

klonek68 Generał forum

Przyszła Wiosna...hura..xDxDxD i to widać nawet na forum jedni leżą na hamakach 8),inni leją po polach jakieś zielone płyny;) inni jak ja stary chłopo-robotnik powolutku sprzątają po zimie;) i coś tam ,coś tam xDsieją. Byle do LataxDxDxD Pozdrawiam i powodzenia;) ......a jeszcze nie zapomnijcie to co posiane zebraćxDxDxD wesołe jest życie staruszka ho hoxD

8. matthero

matthero Hrabia forum

Pnącze zdobyte. Dodatkowe piętro odkryte w całości. Na drugim piętrze brakuje mi tylko 10 map do zdobycia itemu Wesoła moda i ukończenia eventu w całości! :)

A Wam jak idzie ?

widzę, że kogoś rozpiera dobry humor dzisiaj :) tak trzymać ;)

9. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Podobnie, tylko zamiast oddać mapy do pnącza kliknęłam item. Znaczy trochę potrwa póki zdjęć nazbieram. Na górne piętro wszystko jest

10. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

u mnie po 2 dobach wykonanie zdjęcia 61%, butelki 74,7% i roślina 71,6% (liczę do całości a nie tylko na pnącze)
    powoli idzie bez bonusów i bez SN

11. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Na razie jest tak:

Czyli brakuje mi itemu Podaj piłkę! Idę jednak po wszystkie nagrody

12. luciano1955

luciano1955 Forumowy żółtodziób

może ktoś wie dlaczego nie mogę skończyć pierwszego piętra jeżeli mam wszystko co jest potrzebne do oddania

13. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

hmm hmm hmm odblokowałam Podaj piłkę i.... kurka nie mam onego. Pnącze bym odpaliła a tu nieobecny. Oczywiście ciasteczka, przelogowanie etc. Ktoś coś? może?

apulisia72 lubi to.
  14. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Też nie mam jeszcze Podaj piłkę - brakuje 6 narysowanych map

A ogólnie do zakończenia całości brakuje 1100 (800+300) zdjęć i 211 butelek oraz 6337 kwiatu.

robins71, olgs3 oraz Bilonge lubią to.
  15. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Ja odpuszczam dwa eventy na raz to dla mnie za dużo. A nie przepraszam za kłamstwo zrobiłam zadania z drobnicą, sałata, rzeżucha itp. Wyprzedaję co mam zwiazanego z eventem. Narazie 40 mln sianogroszy zarobione. :D

robins71, olgs3 oraz janekkostuchna lubią to.
  16. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Szkoda że nie robisz "Obiadu na farmie" tyle ulepszeń fabryki ucieknie :cry: ja mam 1810 śrub i 10 tys. roślinki eventowej a na wyspie naklejkę :) dalej nie robię a na targu też zarobiłem ponad 40 mln sg xD

17. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

ha... zrobione. Ale nie mam ani Podaj piłkę ani Wesoła moda+. Jakieś porwanie? czy złoczyńcy mnie obrabowali?

apulisia72 i MaraAcoma lubią to.
  18. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

olgs3, -norbijas- oraz Anhedrea lubią to.
  19. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Obiad na farmie robię poprostu dwa to za dużo i jeden odpuszczam :)

janekkostuchna i bogusiania lubią to.
  20. EmilL66

EmilL66 Okazjonalny autor

Jak się dostać do drugiej części I piętra?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.