c d znikajace drzewo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika qwerta82, 12 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. qwerta82

qwerta82 Forumowy żółtodziób

sprawa nie została wyjasniona, napisałam, ze odesłanie do działu technicznego nic nie da bo drzewo było dobrze przeslane bo nawet juz z niego korzystałam, admin tym zajmujacy sie nie odniosl sie w ogole do odpowiedzi na pytanie, zadal lakoniczne pytanie czy sa jeszcze pytanie nie czekajac na odp zamknal temat, koncowy wniosek, problem nawet nie ruszony. drzewko nagle znknelo a zadnej konretnej poomcy od adminow :( tylko dzialania szablonowe :(

wiekie dzieki uzytkownikowi za podzielenie sie swoim prywatnym drzewkiem bym miala jak robic karme dla chomikow

uprzedzając automatyczne pytanie admionow, wiecej pytan nie mam chcialam aby uzytkownicy wiedzieli o sprawie

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

qwerta82 takiej sprawy na forum nie jesteśmy w stanie rozwiązać bo tutaj nie mamy narzędzi aby to sprawdzić, chociaż tak jak napisałam - drzewka samoistnie nie znikają. W poprzednim wątku w związku z tym zostałaś poproszona o kontakt z Pomocą techniczną (podany dwukrotnie link do poradnika) z poziomu gry, gdzie istnieje możliwość sprawdzenia konta i odnalezienie przedmiotu jeśli tylko taki przedmiot posiadasz.
    Raz jeszcze proszę o kontakt w tej sprawie z Pomocą techniczną - wyślij formularz z poziomu konta w grze i raz jeszcze podaję link do poradnika - jak wysłać taki formularz: Pomoc Techniczna.

A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.