c.d.problem ze stroną

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 16 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Witam ponownie
    a więc wróciłem od fachowca, przejrzał laptopa i tylko usunął mi Yahoo!!
    także za Waszym pośrednictwem coś niecoś zrobiłem [ do tej pory nie wiem jak ] co dziwne że wszystko było wyczyszczone i fierfox był nowy zainstalowany
    ale gra nie chodzi tak szybko ,nie wiem już czemu [na pewno lepiej ] ale jak z pola na pole
    przechodzę to trzeba poczekać
    jedno jest pewne że nie ma wirusów
    także dzięki jeszcze raz

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

To dobrze :)
    Jak chodzi za wolno, to może wyłącz torrenty 8)

3. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Nie podpuszczasz mnie ?? / hi hi
    nie wiem co to jest wogóle

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Według mnie (a fachowiec ze mnie żaden) instalowany był niedawno jakiś program i przy okazji doinstalował dużo nie potrzebnych programów.Zajrzyj w "dodaj/usuń programy"i zobacz,co Ci tam siedzi -.-No i na przyszłość,jak coś instalujesz,to w czasie instalacji nowego programu"odptaszkuj"to,czego Ci nie potrzeba.Pozdrawiam

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Cóż, odrobinkę podpuszczam, przyznaję się bez bicia ;)
    W sumie to lepiej nie wiedzieć, co to są te torrenty (kto wie, kiedy jaką wiekopomną ustawę ktoś przepchnie w parlamencie).

Aha, czy pojawiło ci się takie okienko z prośbą o powiększenie magazynu...?
    Jeśli się pojawi, to jest to jedyna prośba, której nie należy odrzucać - farma może działać za wolno, bo ma przydzielone za mało miejsca w pamięci podręcznej.
    Jeśli fachowiec już w tym grzebał, to ja właściwie nie powinnam się wymądrzać, bo jestem praktyk, a nie teoretyk. Ale ciekawa jestem, ile niepotrzebnych procesów działa w tle na twoim lapku ;)
    Od razu uprzedzam - zdalnie nie usunę, a na twój komputer też nie chcę włazić (choć jest to możliwe), bo później będzie na mnie, jak ci ktoś passy do konta bankowego zajuma 8)

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

Również dziękuje i zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.