C.d. młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewik63, 25 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Mam wykupiony młyn, powinno mi skracać czas produkcji. Dla czego 1 bonus kręci aż 1,21 minut? I jeszcze jedno pytanie, Pozostało mi 4 kupony na ciasto natomiast na żółtym pasku 20 bonusów. A tam gdzie należy kliknąć są tylko 4 bonusy. Zaznaczam, że wcale ich nie używałam. O co w tym wszystkim chodzi. Jakoś trudno mi ten event ogarnąć.

Ostatnie edytowanie: 25 lutego 2017
  2. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Czas produkcji w Młynie - 3 godziny, a 1,21 jeżeli masz wykupiony krótszy czas pracy. Czyli Twój Młyn produkuje w odpowiednim czasie. Pokazuje Ci 4 bonusy, bo masz 4 kupony. Przeczytaj Poradnik, tam wszystko jasno wytłumaczone.

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Ewik63, cytat z poradnika:
    "UWAGA! Jeśli posiadamy różne ilości bonusów na ciasto i kuponów na ciasto, liczba wejściówek w oknie drugim będzie adekwatna do niższej wartości. Np. jeśli gracz ma 20 kuponów na ciasto, a tylko 6 bonusów na ciasto to w opcji nr 2 będzie dostępnych 6 wejściówek."

Pomagającemu Graczowi dziękuję, czy autor ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?

***kacper*** lubi to.
  4. taczanka555

taczanka555 Baron forum

ale należy dodać, że ta reszta nie ginie, jest wykorzystana w następnych wejściach, można sobie kumulować

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

taczanka555 ponownie dziękuję za pomoc.

Ewik63 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Nie mam pytań jest już wszystko jasne, dzięki za odpowiedź i życzę miłego dnia.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję, miłego dnia życzę i skoro wszystko jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.