c .d Jakie zwierzęta i drzewa już się nie pojawią ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 13 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Mod Chris
    tak się nie zbywa gracza , to jest nie fer , możesz mnie nie lubić ale nie zapytałeś się czy sobie poradziłam , dlaczego inni modzi są cierpliwi i potrafią pomóc graczowi ?????
    Mod Wadera , bardzo dobrze to zrobiłaś tylko nie doczytałam informacji w tabelkach , dobrze że gracz podpowiedział mi na sówce

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Mario otrzymałaś odpowiedzi w poprzednim wątku, jak również wyczerpujące wyjaśnienia. :) Chętnie pomagamy wszystkim Graczom, jednak wydaje mi się, że nie do końca zdajesz sobie sprawę jaką rolę pełnią moderatorzy na forum. Jeśli informacje zawarte w poradnikach, Ogłoszeniach i wszelkiego rodzaju tabelkach są wyczerpujące i można je w nich odnaleźć, to myślę, że na tym rola moderatora powinna się zakończyć. Przykro mi pisać to raz jeszcze, ale czytać za Ciebie poradników, Ogłoszeń nie będziemy, rozumiem, jeśli pytanie byłoby trudne i wykraczało poza informacje ogólnodostępne na forum, w poradnikach, Ogłoszeniach, tabelkach itd., ale w tym przypadku tak nie było. :) W związku z powyższym podjąłem decyzję, że skoro odpowiedzi znajdują się w podanych poradnikach, to łatwo je znajdziesz. Z tego powodu również wątek pozwoliłem sobie zamknąć. :) Jeśli nie zgadzasz się z moją decyzją, zapraszam do Pomocy Technicznej. :)
    Jeszcze raz miłego wieczoru Ci życzę. :)

3. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Tak Modzie Chris
    dostałam odpowiedz wyczerpującą lecz spojrzałam na tabelki i niestety nie doczytałam że jest informacja co jest do zdobycia a czego już nie ma , i chciałam zadać jeszcze pytanie A Ty twierdzisz za mnie że zostało wyjaśnione , czasami są posty po 2-3 dni i nikt wątków tak szybko nie zamyka
    , Obserwuję 5 rok forum i moderatorów i wiem że nie jest łatwo być Modem ale z,, lekka,, też zrozumienia dla gracza
    Uważam że i tak na forum jestem niedzielnym gościem , w większości sama sobie radzę
    Także teraz zamknij wątek i wszystko jest już jasne
    także dobrej nocy

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Mario jak już pisałem staramy się pomagać wszystkim Graczom i w najrozmaitszych sytuacjach, czasem wątki w pytaniach wiszą dłużej, ale tylko wtedy gdy Graczowi na przykład gra nie działa, podaje mu się poradniki, do których ma się zastosować i później czekamy czy już działa, czy też nadal jeszcze trzeba pomyśleć nad rozwiązaniem dla niego. :)Inna sytuacja jednak jest, jeśli pytanie dotyczy samej gry, a odpowiedzi, jak w Twoim przypadku znaleźć można w podanych przez moderatora poradnikach, czy Ogłoszeniach, a Gracz nie ma ochoty, co widać w mojej ocenie było, by się z nimi zapoznać, chociażby przeczytać. W związku z tym wątek został zamknięty i powtórzę raz jeszcze, czytać za Gracza w takich sytuacjach poradników i Ogłoszeń nie będziemy, skoro odpowiedzi na jego pytania tam właśnie znaleźć można. :)
    Miłej nocki raz jeszcze życzę i zamykam. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.